Σκοτώθηκε 19χρονος διανομέας σε τροχαίο εν ώρα εργασίας

Ένας διανομέας μόλις 19 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή ύστερα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου και έως σήμερα ο νεαρός βρισκόταν στην Εντατική, ωστόσο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα εν ώρα εργασίας με συνέπεια να τραυματιστεί πολύ βαριά. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων τονίζεται ότι «οι υπεύθυνοι των δολοφωνιών αυτών παραμένουν στο απυρόβλητο».

«Μας έχουν ανασφάλιστους ή υποασφαλισμένους, αρνούνται να μας πληρώνουν τις προσαυξήσεις από αργίες, νυχτερινά. Τα τελευταία χρόνια μας κλέβουν κυριολεκτικά τα Δώρα κι όταν διαμαρτυρόμαστε μας ξυλοκοπούν, μας μηνύουν για δυσφήμιση κτλ» συμπληρώνουν.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης ότι οι εργοδότες «απαιτούν να εργαζόμαστε δεκάωρα/δωδεκάωρα, πολλές φορές χωρίς ρεπό, κάτω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιόνια, βροχές, καύσωνες κτλ), να πηγαίνουμε γρήγορα τις παραγγελίες γιατί λειτουργούν στις περισσότερες περιπτώσεις με λιγότερους διανομείς απ όσους απαιτούνται. Κι όλα αυτά με δικό μας μηχανάκι, βενζίνες, εξοπλισμό κτλ».

loading...

1 thought on “Σκοτώθηκε 19χρονος διανομέας σε τροχαίο εν ώρα εργασίας

  1. O ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.. ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΟΠΟΥ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ? ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ).

    ΘΛΊΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΗΔΗ 2-3 ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΛΑΘΡΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΒΟΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΑΥΘΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟΣ) ΛΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕ ΗΓΕΡΘΗΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΆΔΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ'' ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΙΤΟΝΕΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΟΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ''ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΔΙΚΑ Η ΑΛΛΩΣ ΠΩΒΣ ΓΥΡΑΔΙΚΑ'' ΠΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΩΛΟΥΝ 3 ΜΕ 4 ΤΟΝΝΟΥΣ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΟΤΥΡΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΑΠΙΩΝ ΛΟΥΑΚΝΙΚΩΝ ΖΑΜΠΟΝ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΞΕΡΩ ΦΙΛΟΥΣ ΠΠΥ ΞΕΚΩΛΌΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΣΙΝ ΜΙΑΣ ''ΠΙΤΣΑΣ''ΜΕ ΑΠ'ΑΟΛΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΧΑΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΓΕΤΟΝΕΥΟΝΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΟΙΤΟΙΝΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΝΥΚΤΟΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΤΗΝ ΦΑΕΝΗ ΙΔΕ; ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ ΠΙΤΑΡΙΔΙΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΊΔΕΣ ΑΝΑΜΕΜΟΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΚΟΡΔΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΧ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ''ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ'' ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΕΑ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΩ ΣΤΗ ΣΥΓΚΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΟΙΤΟΝΙΑ/ΠΕΡΙΟΧΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ (ΒΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΥ?) ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΣΑΡΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΟΣΤΙΣ ΤΕΛΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΛΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΑΡΚΚΩΤΙΚΩΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΦΡΩΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΕΛΛΙΣΕΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΦΛΕΞ ΦΙΝΤΙΠΑΛΝΤΙ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΊΓΔΕΡΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΧΟΛΕΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΟΚΟ ΚΛΠ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ''ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΦΤΓΑΙΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙΠΠΤΑ?''

Comments are closed.