Οι Πόντιοι της Καστοριάς κήρυξαν ανεπιθύμητους τους 153 βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ανεπιθύμητους κήρυξε και η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς τους 153 βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, αποφασίζοντας ομόφωνα να μην τους προσκαλεί σε μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις της.

Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγες μέρες, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ.
«H Μακεδονία είναι μία και μόνο ελληνική! […] Αυτό το έγκλημα της παράδοσης του ονόματος Μακεδονία διεπράχθη από 153 Έλληνες με μειωμένο πατριωτισμό, χωρίς να έχουν δικαίωμα.

»Μόνο το σύνολο του ελληνισμού έχει αυτό το δικαίωμα, το οποίο τσαλαπάτησαν οι 153 ψηφίσαντες με τις βρόμικες ιδέες τους» αναφέρεται στο ψήφισμα, το οποίο συνυπογράφεται από τον πρόεδρο Ιωάννη Αμαραντίδη και τη γενική γραμματέα Μαρία Μεγακλή.

Δείτε όλο το ψήφισμα ΕΔΩ.

Πηγή: pontos-news.gr

loading...

6 thoughts on “Οι Πόντιοι της Καστοριάς κήρυξαν ανεπιθύμητους τους 153 βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

  1. .……Ε Υ Γ Ε…….ΚΑΙ ΠΑΛΙ…….Ε Υ Γ Ε

  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΛΙΟΞΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΡΕΠΤΗΛΙΑΝΟΙ/ΝΕΣ!!! ΤΟ ΗΔΙΟ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΓΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Είναι αλήθεια ότι ο παραπάνω σχολιαστής έχει πολλά ορθογραφικά λάθη
    και είναι δυσκολονόητος, αλλά εσυ λεπρε που χυδαιολογείς
    χωρίς αιτεία, είσαι για πνίξιμο μέσα σε ένα βόθρο.

  4. MΠΡΑΑΑΦ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΟΜΟΝΤΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ…ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΔΥΟ ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΕΣ ΑΠΙ ΔΙΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΥΤΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΣΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΜΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ…ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΑΤΑ ΠΑΤΑ ΠΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΕΣ …ΕΕ ΠΑΛΙ Η ΖΑΓΚΛΑΡΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΝ….ΜΝΗΣΤΙΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ

  5. δεν ταμαθες καλα τα ελληνικα καυοχο του VOLVO και χωρις ''αιτεια'' κανεισ λαθη αλητεια και επαιτεια!!!! αααα χα χα ΑΓΙΕ ΚΥΠΡΙΑΝΕ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΞΟΡΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!! ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙΙΙΙΙΙΙ

  6. αιτία
    αιτω
    Η γραμματική στο ελάντα πολύ δύσκολο μπρέ!

Comments are closed.