ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΔΡΕΣ – O λαός σας τις έδωσε, ο λαός σας τις παίρνει…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Πραγματικές φιλίες μεταξύ των Κρατών δεν υπάρχουν! Υπάρχει μόνο εξυπηρέτηση οικονομικών – γεωπολιτικών συμφερόντων που καθορίζουν αυτές “τις φιλίες” και οι οποίες σήμερα υπάρχουν και
αύριο μπορεί να μην υπάρχουν! Όμως, από τέτοιου είδους “φιλίες”, το μικρό κράτος για να βγει ωφελημένο θα πρέπει να έχει έναν Ηγέτη που θα διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας του, όταν οι “μεγάλοι” προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, ποδοπατούν την Ιστορία και το Δίκαιο!
Σήμερα το συμφέρον των ΗΠΑ και της Γερμανικής Ε.Ε. στην ευρύτερη Βαλκανική περιοχή μας, είναι η δημιουργία μιας Μεγάλης Μακεδονίας! Που ως πρώτο στόχο στα σχέδιά τους είχαν, την παράδοση – παραχώρηση εκ μέρους της Ελλάδος του ονόματος, της εθνότητας και της γλώσσας της  Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!
Κι ας λέει άλλα η Ιστορία!
Ωστόσο, για να συμβούν αυτά χρειάζονταν Έλληνες πολιτικοί οι οποίοι θα παρέδιδαν με την υπογραφή τους τη Μακεδονία μας, στους Βόρειους γείτονες, που καμιά απολύτως ιστορική σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία! 
Και βρέθηκαν αυτοί οι πολιτικοί, να παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας χωρίς τη συγκατάθεση του ελληνικού λαού! Και οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμα: Αλέξης Τσίπρας – Πρωθυπουργός, Πάνος Καμμένος – συγκυβερνήτης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ, και Νίκος Κοτζιάς – ΥΠΕΞ! 

Σχεδιάζουν τη Μεγάλη Ενιαία Μακεδονία…

Έτσι, μετά την ψήφιση της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, ξεκινάει ευθύς αμέσως ο διαμελισμός της Ελλάδος με τη δημιουργία της Μεγάλης και Ενιαίας Μακεδονίας! Ενός νέου Κράτους, το οποίο θα εξουσιάζουν απόλυτα ΗΠΑ και Γερμανία!
Η εξασφάλιση της πλειοψηφίας των βουλευτικών ψήφων στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα γίνει ενδεχομένως με “του ιδίου χρώματος χρήμα”, που εξασφάλισε και τις 81 ψήφους που απαιτούνταν στο σκοπιανό Κοινοβούλιο!
Αυτού “του ιδίου χρώματος χρήμα” την επομένη ημέρα της ψηφίσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τους Έλληνες βουλευτές, θα εισρεύσει στην Μακεδονία μας (λέγε με οικονομική – επιχειρηματική ανάπτυξη), προκειμένου να αρθούν οι κολοσσιαίες αντιδράσεις των Ελλήνων Μακεδόνων στην παράδοση – παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα διχάσουν τους Έλληνες εν μέσω της Μνημονιακής Εποχής και στη λήξη της (2060) θα έχουν ολοκληρωθεί να σχέδια των ΗΠΑ και της Γερμανίας στη Βαλκανική περιοχή!   
Άλλωστε, δεν είναι διόλου τυχαία η προ ημερών παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για το Μετρό της Πόλεως! Εντάσσεται σε αυτό το ευρύτερο σχεδιασμό της Μεγάλης Ενιαίας Μακεδονίας! Και ας λοιδορήθηκε τόσο πολύ!

O λαός σας έδωσε τις βουλευτικές έδρες, ο λαός σας τις παίρνει…

Ωστόσο παρά τις αντιδράσεις όλου του ελληνικού λαού, αυτή η κυβέρνηση μειοψηφίας – αφού ο ελληνικός λαός δεν τους στηρίζει πλέον – αντέχει! Αντέχει, γιατί εκτός της συμπαγούς κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ, των νέο-κομμουνιστών και των άθεων, έχουν τη στήριξη δουλικών εργαλείων – γυρολόγων του πολιτικού Συστήματος.
Βουλευτών, των κατ΄ όνομα και μόνο, “Ανεξάρτητων Ελλήνων” οι οποίοι είναι πρόθυμοι και έχουν εκδηλώσει την επιθυμία της ψηφίσεως της εμετικής – προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στην  Βουλή των Ελλήνων! Όπως την ίδια τάση, εκδηλώνει και η Κ.Ο. του διεθνιστικού κόμματος του “Ποταμιού”! 
Γι΄ αυτό δεν πρέπει να φτάσει στη Βουλή των Ελλήνων για ψήφιση η εμετική – προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!
Και ένας μόνο τρόπος υπάρχει, από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είναι ανεβασμένος στο συννεφάκι της ιδέας του “ευρωπαϊκού κεκτημένου”! 
Η αποχώρησή από τη Βουλή με την κατάθεση των βουλευτικών εδρών των μελών τους, των κομμάτων που τάσσονται κατά αυτής της Συμφωνίας! Δηλαδή, της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, της Ενώσεως Κεντρώων και της Χρυσής Αυγής!
Αυτή είναι η μόνη πατριωτική στάση, όσων θέλουν να λέγονται πατριώτες!   
Αν επιτρέψουν να έλθει στη Βουλή προς ψήφιση η εμετική – προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και παρ΄ ότι την καταψηφίσουν, η πράξη τους θα είναι το ίδιο προδοτική προς τα εθνικά μας συμφέροντα! 
Θα είναι συνένοχοι της εκχωρήσεως – παραχωρήσεως της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και θα είναι συμμέτοχοι του μελλοντικού διαμελισμού της αγαπημένης μας Πατρίδας, όσο και οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς!
Ας παραδώσουν λοιπόν, εδώ και τώρα τις βουλευτικές τους έδρες, εκεί όπου ανήκουν!
Στον ελληνικό κυρίαρχο λαό!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
[email protected]
www.egerssi.gr

loading...

1 thought on “ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΔΡΕΣ – O λαός σας τις έδωσε, ο λαός σας τις παίρνει…

  1. ΠΟΙΑ…..ΤΗ ΚΑΡΕΓΚΛΑ……….ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ………..

Comments are closed.