ΤΟ GROSSO COLPO ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΘΕΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ “ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ”

Κύριοι Βουλευτές,

· Ως γνωστόν, κατά τα φαινόμενα με πλήρη συμπαιγνία Ζάεφ και του πρόεδρου των σκοπίων Ιβανόφ, η μεν συμφωνία των Πρεσπών ενεκρίθη από τους σκοπιανούς, η δε συνταγματική αναθεώρηση δεν υπεγράφη από τον Πρόεδρο των σκοπίων Ιβανόφ και είναι άκυρη.

· Είναι σχεδόν σίγουρο ότι με πλήρη συμπαιγνία ο Ζάεφ και ο πρόεδρος Ιβανόφ, σχεδίασαν να επιτύχουν την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών , αλλά να ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ τη συνταγματική αναθεώρηση.

· Με τους ημετέρους «σκοπιανούς» και όχι μακεδόνες αλλά μόνον “Έλληνες”, να αυταπατώνται ηθελημένα και στρουθοκαμηλικά. Λέγοντας ότι αυτό είναι επουσιώδες. Ή ότι στις προσεχείς εκλογές δεν θα είναι πρόεδρος ο Γκεόργκι Ιβανόφ και τότε, κτλ ,κτλ, κτλ. Και εφ όσον σιωπούν, να συμμετέχουν στην σκευωρία των σκοπιανών

· Και είδαμε χθες τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να κραδαίνει υπερήφανα (;;) ορισμένες ρηματικές διακηρύξεις του Ζάεφ, για την άκυρη συνταγματική τροποποίηση. Που σκοπιανο-λογικά, ποτέ δεν θα την εγκριθεί ποτέ με υπογραφή από σκοπιανό Προέδρου

· Και τι θα συμβεί στο μέλλον; Τίποτε.

Θα παραμείνει μετά την περιπλοκή που θα προκύψει, το παλαιό σύνταγμα των σκοπίων.

· Ή σίγουρα θα μετατραπεί για να είναι σαφής οι επιδιώξεις τους για τη Μακεδονία μας.

· Για τη Μακεδονία ημών των όχι «προοδευτικών» και όχι εθνομηδενιστών, του ετερόκλητου όχλου των «φασιστών, εθνικιστών». Και στα όρια του ναζισμού κατά τον Πρόεδρο μας κ. Προκόπιο.

· Που ο Πρόεδρος κ. Παυλόπουλος, τηρεί αιδήμονα σιγή για το σκοπιανό που έχει άμεση σχέση με τον όρκο του, του άρθρου 33 του Συντάγματος.

· Χαρακτηριστική επίσης η σιωπή για το θέμα, των κ. κ. Μητσοτάκη και Κουμουτσάκου. Καθώς και των λοιπών κρυφών ημετέρων «σκοπιανών» μας (ΚΙΝΑΛ κτλ).

· Προφανώς αξίζουν «συγχαρητήρια» στο Ανανιακό κτλ, ΙΣΤΑΜΕ του κ. Κοτζιά (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ).

· Καθώς και στο διαβόητο (notorious αγγλιστί) ΕΛΙΑΜΕΠ («Ελληνικό» Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής). Το καθορίζον φανερά επί σειράν ετών και παρασκηνιακά τώρα, τον τυφλοσούρτη εξωτερικής πολιτικής, για τις εκάστοτε κυβερνήσεις της Ελλάδας.

· Που αμφότερα οδήγησαν την Ελλάδα και την Κύπρο, στη σημερινή κατάσταση.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...