Μητσοτάκης: «Καλοδεχούμενο το debate, καλοδεχούμενες οι εκλογές».

Θετικά απάντησε στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για τηλεοπτικό debate με αφορμή τη
Συμφωνία των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: «Καλοδεχούμενο το debate, καλοδεχούμενες οι εκλογές».

Ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στη Βουλή, προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε τηλεοπτικό debate για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε: Πάμε σε ντιμπέιτ, πάμε στην δημόσια τηλεόραση, πάμε και στον ΣΚΑΪ για να σπάσει το εμπάργκο. Εμείς έχουμε επιχειρήματα, εσείς όχι. 

loading...

2 thoughts on “Μητσοτάκης: «Καλοδεχούμενο το debate, καλοδεχούμενες οι εκλογές».

  1. ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
    (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

    Προσάπτουν στον Κούλη Μιζοτάκη βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως βλακώδες ύφος , συμπεριφορά ή μειωμένο IQ που εκθέτει το κόμμα…

    Τώρα σοβαρά?

    Αυτός ο χαζός επίγονος του εφιάλτη Δράκουλα θέλει να κυβερνήσει την χώρα ?

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=TseetAYRY28

    "Μαλώνεις, ρε;" Κυριάκος Ζήκος, Αλέξης Ρίζος και στη μέση η Σπυράκη!

  2. http://www.antinews.gr/action.read/politiki/gatakia-deksioi-sas-tsakise-o-tsipra

    Η κατάστασης με τον Κυριάκο καταντά αμαρτία!

    Γίνεται κάθε φορά σάκος του μποξ για τον πιτσιρικά, εξ αιτίας μηδενικής εμπειρίας μάχης (στο πεζοδρόμιον και στο αμφιθέατρον) και ελλείψεως πάσης ικανότητος να εμπνεύσει, λόγω απουσίας ιδεολογικού-αξιακού προτάγματος.

    Προτείνω να τον καλέσουν να παίξει τον δίδυμο αδερφό του μίστερ μπιν στο επόμενο σίκουελ της ταινίας "Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος" !

    Να τον χαίρεστε όσοι έχετε πρόθεση να τον ψηφίσετε θα σκορπίσει άφθονο γέλιο το μόνο που μπορεί να προσφέρει….

Comments are closed.