Παπαδημούλης: Ο Μητσοτάκης αρνείται να καταδικάσει τη βία των ακραίων και της Χρυσής Αυγής

Την τοποθέτηση Μητσοτάκη αναφορικά με το σημερινό συλλαλητήριο επικρίνει, μέσω Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.


«Κάποτε η ΝΔ δήλωνε: “Καταδικάζουμε τη βία, από όπου κι αν προέρχεται”. Ο Κ. Μητσοτάκης, τυφλωμένος από αντιπολιτευτικό πάθος κατά του Αλέξη Τσίπρα, αρνείται πλέον να καταδικάσει τη βία των ακραίων και της ΧΑ. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ευρύ δημοκρατικό μέτωπο κατά της Ακροδεξιάς», καταλήγει στο σχόλιό του ο κ. Παπαδημούλης.Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

loading...

5 thoughts on “Παπαδημούλης: Ο Μητσοτάκης αρνείται να καταδικάσει τη βία των ακραίων και της Χρυσής Αυγής

  1. Ρε παπασκατούλη, αυτό σου έκανε εντύπωση εσένα απ΄όλη την ιστορία του συλλαλητηρίου; Το τι θα πει το γουρλό; Το γιατί έγινε δεν σου λέει τίποτε; παπασκατούλη, πνέετε τα λοίσθια. Ένας επιθανάτιος ρόγχος ακούγεται από σας μόνο, που μέρα με την μέρα γίνεται και πιο δυνατός…!
    Βουλώστε το και μην γίνεστε γελοίοι στα τελευταία σας τουλάχιστον !

  2. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΧΑΦΙΕΣ, ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ, ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!
    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

  3. ΒΡΕ ΤΙ ΠΕΙΚΕΛΙΝΕΣ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ…ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΧΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΜΜΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΚΥΒΑΛΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΑΘΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΝΑΝ ''ΑΔΟΥΛΕΥΤΟ'' ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ!! ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΟΣΜΟ ΨΗΦΙΖΕΤΟΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ 10 ΜΑΣΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ…

  4. Δεν είδα καμιά βία χρυσαυγητών στο συλλαλητήριο.
    Ποιοι ήθελαν να αποτύχει ή να διαλυθεί το συλλαλητήριο; Η Χρυσή Αυγή πάντως όχι.

  5. Την συμφωνία για το όνομα της Μακεδονίας την θέλουν οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί, άρα είναι … καλή συμφωνία !!!

Comments are closed.