ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΝΤΑ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΟΦΙΣΤΗ ΖΟΥΡΑΡΙ

Κύριοι Βουλευτές,

Για τον κύριο δεν μπορώ να πω το:

«Πολλοί πολυμαθέες νούν ούκ έχουσιν (πολλοί,  ενώ γνωρίζουν από μάθηση πολλά, δεν έχουν μυαλό). Του Δημόκριτου

Αλλά το:

«Όστις άδικος ών (όποιος, ενώ είναι άδικος) σοφός λέγειν πέφυκε (έχει την ικανότητα να λέγει σοφά λόγια) πλείστην ζημίαν οφλισκάνει˙ (αξίζει τη μεγαλύτερη τιμωρία)  γλώσση γαρ αυχών τάδικ’ εύ περιστελείν (γιατί με τα όμορφα λόγια έχοντας την πεποίθηση ότι το άδικο εύκολα θα σκεπάσει) τολμά πανουργείν (τολμά να κάνει πανούργες πράξεις). Του Ευριπίδη

Ο εν λόγω παρα-μορφωμένος κύριος,  που θρασύτατα μας «παίζει» στα νεοταξικά του «αριστερά» και «έξυπνα» δάκτυλα,  μας είπε σήμερα ότι , αν κατατεθεί,  θα καταψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Έστω και αν αυτή αφορά την (δήθεν από τα λεγόμενα του) Μακεδονία του.

Παρ όλον ότι πριν είχε εξαπολύσει μύδρους κατά της συμφωνίας, αλλά ανέφερε, με τον γνωστό σοφιστικό του πλέον τρόπο γενικεύοντας «ξύπνια» ένα αρχαίο λήμμα για «πάσαν νόσον και πάσαν ασθένεια», «ότι δεν τρέχει τίποτε».

Είπε επίσης ο νεοταξικός «ΕΑΜίτης» και κατά δήλωση του «αριστερός» (προφανώς γιαλαντζί και ροζ ως απεδείχθη ο νυν ΣΥΡΙΖΑ του τέως 4%). Ότι δεν μπορεί να συμβάλει στη πτώση της «Αριστερής» κατοχικής (δικό μου αυτό) πριν αυτή ψηφίσει τα μέτρα της. Που παραπλανητικά θα την βοηθήσουν στη συνέχιση του  «πατριωτικό» της έργου. Για το σκοπιανό, και την επανεκλογή της για να συνεχίσει με την Μέρκελ τη «σωτηρία» μας.

Θα την βοηθήσουν κατά Ζουράρι στο έργο της, με το μοίρασμα αντιδώρου στον δολοφονούμενο από τον «ΕΑΜίτη» κ. Ζουράρι και τον «αριστερό» νεοταξικό ΣΥΡΙΖΑ λαό κτλ.

Έργο που  πλην σκοπιανού, είναι προφανώς ταυτόσημο με το έργον της επίσης νεοταξικής κατοχικής ΝΔ.

Με τα ανωτέρω σοφιστικά για τους ιθαγενείς, ο «παραμορφωμένος» Ζουράρις   ματαιώνει την μη νομιμοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών, επειδή η ματαίωση αυτή είναι «δεξιά»

Για να μην «μολυνθεί» και  να μας πείσει  «έξυπνα»,  ότι παρ όλον ότι κατάπτυστη, δεν τρέχει τίποτε, κατά τον  νεοταξικό «ΕΑΜίτης» ψευτοαριστερό.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

1 thought on “ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΝΤΑ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΟΦΙΣΤΗ ΖΟΥΡΑΡΙ

  1. Μην ξεχνάμε πως εκτός των άλλων, ο κύριος ζουράρις είναι και δεινός παίκτης πουλακίου !

Comments are closed.