Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,
 Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ








Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Κατά την συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ο κύριος Καμμένος μετά το βελούδινο διαζύγιο σχεδόν
έκλαιγε για την Μακεδονία και εκλιπαρούσε τον πρώην συνεταίρο του έστω και την ύστατη στιγμή να δείξει εθνικό φρόνημα και να μην πέσει στο ατόπημα της προδοσίας.

Για να ξεπλύνει ο ίδιος την κατηγορία ότι θα μπορούσε να σώσει την Μακεδονία εάν πραγματικά το ήθελε, όταν το καλοκαίρι η ΝΔ είχε υποβάλει πρόταση δυσπιστίας, προσπάθησε να μας πείσει με άπταιστα μαθηματικά περί των καλών του προθέσεων αποδεικνύοντας ότι ακόμη και αν οι ΑΝΕΛ ψήφιζαν την πρόταση μομφής πάλι δεν θα πέρναγε η πρόταση δυσπιστίας διότι δεν θα μπορούσε να συγκεντρώσει 151 ψήφους και η Μακεδονία δεν θα εσώζετο.

Βεβαίως, τα μαθηματικά είναι αμείλικτα αλλά δεν μας είπε ο κύριος Καμένος ποίοι άλλοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν στήριξαν την πρόταση μομφής και είναι συνυπεύθυνοι για το ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πήγαν στις Πρέσπες.

Ασχέτως με το ποίοι είναι αυτοί ο κ. Καμένος εάν έπαιρνε τότε το διαζύγιο η κυβέρνηση θα έπρεπε να ζητήσει η ίδια ψήφο εμπιστοσύνη παρά το ότι δεν είχε περάσει η πρόταση δυσπιστίας και δεν γνωρίζουμε εάν τότε θα εύρισκε τους 6 αποστάτες η και αν ο χρόνος δεν απέτρεπε την υπογραφή του προδοτικού προσυμφώνου που τώρα απειλεί την χώρα μας.

Ας μην προσπαθεί λοιπόν ο κ. Καμένος να μας πείσει για τις μαθηματικές του ικανότητες διότι οι άνδρες δεν κρίνονται από τα λόγια τους αλλά από τις πράξεις τους, που φανερώνουν και τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

  1. Το αίτημα της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού δίβατου (αμερικάνικα: debate) είναι υποκριτικό.

    Αλήθεια, τώρα θυμήθηκε ο πρωθυπουργός το διάλογο;
    Τώρα που έχει περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από το Σκοπιανό Κοινοβούλιο και οδεύει πλέον προς κύρωση και από την ελληνική Βουλή αισθάνθηκε την ανάγκη να υπάρξει πολιτικός διάλογος για το μείζον ζήτημα των Σκοπίων;

    Ας γινόταν τόσον καιρό όχι δίβατο, αλλά Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και ενημέρωση του ελληνικού λαού προτού ξεκινήσει η κυβέρνηση υπογείως και μυστικώς τις συνεννοήσεις μόνο με το διεθνή παράγοντα και τις συνομιλίες με την ΠΓΔΜ .

    Στα Σκόπια έγιναν αλλεπάλληλα Συμβούλια Πολιτικών Αρχηγών πριν καταλήξουν σε μία επίσημη κυβερνητική θέση.

    Ακόμα και προχθές, όπως προκύπτει από το κείμενο της ρηματικής διακοίνωσης της κυβέρνησης των Σκοπίων προς την Ελλάδα, η κυβέρνηση Ζάεφ χρησιμοποίησε τον προσδιορισμό «μακεδονικός λαός» και μάλιστα τρεις φορές.

    Σε αυτό δεν είχε απάντηση ο κ. Τσίπρας, που έσπευσε να διαφημίσει και από το βήμα της Βουλής τις «διευκρινίσεις» που παρείχε η ΠΓΔΜ στη ρηματική διακοίνωση.

    Η υποκρισία και η απατεωνία έχουν τα όριά τους.
    Πέρυσι έκανε μόνος του τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια ερήμην των πολιτικών κομμάτων και των πολιτών, και τώρα ο Τσίπρας ψάχνει να βρει τηλεοπτικό ακροατήριο.
    Ας το αναζητήσει και πάλι μόνος του.

Comments are closed.