Τσίπρας: Πάμε αμεσα για ανανέωση εμπιστοσύνης της κυβέρνησής μου !

Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης…Μετά την παραίτηση Καμμένου νεός υπουργός άμυνας ο ναύαρχος Αποστολακης

Τον Πάνο Καμμένο, ευχαρίστησε με δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τη συνεργασία των τεσσάρων χρόνων.

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον συνεργαστήκαμε έντιμα και πετύχαμε πολλά πράγματα. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο για τη συμβολή του σε αυτή την», ανέφερε.

Όπως είπε «ζήτησα από τον Πάνο Καμμένο καθαρές λύσεις και καθαρές κουβέντες. Τον ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα. Σήμερα ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του και το ίδιο θα δεχτεί και από τα άλλα στελέχη».

Νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας όπως είπε θα είναι ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή και ότι έχει ενημερώσει ήδη τον πρόεδρος της Βουλής. 

loading...

4 thoughts on “Τσίπρας: Πάμε αμεσα για ανανέωση εμπιστοσύνης της κυβέρνησής μου !

  1. Βρε ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ μόνο ο λαός έχει το δικαίωμα να σου δώσει ψήφο εμπιστοσύνης , αν έχεις ούμπαλα ή τσαγανό κατέβα στον κόσμο να πάρεις ψήφο και τότε θα δεις τι ψάρια πιάνει ο σάκος , ΤΌΛΜΗΣΕ αν είσαι μάγκας , θα πω αυτό που είχες πει κάποτε και εσύ από κάποιο μπαλκόνι ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ , ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΝ …………

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. συνεχίζεται η κοροϊδία στις πλάτες αυτού του άμοιρου λαού…..λυπάμαι αλλα έρχονται πολύ άσχημες Εθνικές πλέον τραγωδίες διοτι μας πήρανε πρέφα οι γείτονες

  4. ΑΛΕΞΗ………ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Comments are closed.