Η ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ “ΓΚΙΟΥΛΕΝ” ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Της Λέττας Καλαμαρά

Μεταπολιτευτικά ακόμα και πριν την εσκεμμένη κορύφωση αυτής της πολιτικής αναταραχής με αφορμή το εθνικό θέμα της Μακεδονίας με όλες τις Κυβερνήσεις, που δυστυχώς ενεπλέκησαν σε πλήθος σκανδάλων διαφθοράς, ένα κυρίαρχο ερώτημα υπάρχει στο λαό, ποιος μεριμνά για να υπάρχει η Δημοκρατία και η Ειρήνη στην Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι σε κάθε κοινωνία πέρα από τους ανθρώπους του προσκηνίου, πολλές φορές σε έναν ρόλο ηθοποιού, στην Κυβερνητική, Στρατιωτική, Δικαστική αλλά και στην Τέταρτη εξουσία, ένα πλήθος άλλων ανθρώπων πασχίζει ολονυχτίς για να διορθώσει τυχόν ατέλειές τους, με το δικό του ορθό τρόπο.

Χαρακτηριστική περίπτωση στις ΗΠΑ οι δραστηριότητες του John Edgar Hoover, για όσους δεν γνωρίζουν αξίζει να να δουν μία ταινία της ζωής του, από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης μέχρι τη διακυβέρνηση Νίξον τη δεκαετία του ’70 που επήλθε η σύγκρουση και η πτώση του τελευταίου από τη δημοκρατικά εκλεγμένη εξουσία. Συμπτωματικά την εποχή εκείνη η γειτονική και ενοχλητική όποτε απαιτείται Τουρκία, σταμάτησε, κατόπιν παρέμβασης του Αμερικανού Προέδρου, να είναι το σημερινό Αφγανιστάν ως προς την παραγωγή του οπίου και παγκόσμιος τροφοδότης μέσω της ναυσιπλοϊας της Ευρώπης και του κόσμου όλου. Το thedayafter όπως υποσχέθηκε στους αναγνώστες του που τους ευχαριστεί πραγματικά για το έντονο ενδιαφέρον στα κείμενα και τις αποκαλύψεις του, αποκαλύπτει σήμερα και στην ψηφοφρία της τελευταίας ψήφου εμπιστοσύνης στην παλαιά Ελλάδα, τα δύο πρόσωπα των ανθρώπων που νυχθημερόν εργάστηκαν μεταπολιτευτικά για να μπορεί η Ελλάδα μας να διαθέτει το δημοκρατικό πολίτευμά της, να φυλάττει τα σύνορά της και να πετύχει όσα όλα ζούμε στην κοινωνία μας, ως μέλος διεθνών οργανισμών και κάτοχος του ισχυρού νομίσματος του ευρώ που, εκτός των άλλων, αποτυπώνει και την πραγματική πολιτική και κοινωνική αξία μας διεθνώς. Η αποφυγή αυτού του αποτυπώματος ήταν και ο σκοπός των επιτήδειων πατριωτών, να επιστρέψουμε σ’ενα νόμισμα που θα μπορούσε να αποκρύψει περισσότερο το χάλι μας και τους εγκληματίες που συνεργάστηκαν με το σκοτεινό παρελθόν.

Για το εσωτερικό της Ελλάδας έχουμε αναφερθεί ονομαστικά από το 2016 στο έργο του «Έλληνα Γκιουλέν» Πολύκαρπου Ψωμιάδη. Για το ρασοφόρο βασανιστή των ΕΣΑ στα νιάτα του, συχνό θαμώνα του ξενοδοχείου στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με επίλεκτους Αξιωματικούς που αποτέλεσαν τη στρατιωτική μας ηγεσία μεταπολιτευτικά και συχνό επισκέπτη των Στρατοπέδων και εκδηλώσεων των ένδοξων επίλεκτων δυνάμεων άμυνας και ασφαλείας είναι πασίγνωστο το έργο του σε όσους οφείλουν τη θέση τους στις προσπάθειες του. Θα μπορούσαμε να γράψουμε βιβλίο για τη δράση του Έλληνα Ρασπούτιν που όλοι φοβούνται να κατονομάσουν παρά το θεάρεστο εθνικό του έργο, αλλά ίσως με αφορμή και τα γεγονότα των ημερών ο καταλληλότερος όλων είναι να μιλήσει ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αν ποτέ επιθυμήσει. Ο Πόντιος Πολύκαρπος Ψωμιάδης είναι ο άνθρωπος που μέσα από τους αγώνες του φρόντισε να βρεθούν όλοι οι απαραίτητοι Κρατικοί Αξιωματούχοι, πολιτικοί, στρατηγοί, επιχειρηματίες, και πολλοί άλλοι των φανερών και σκοτεινών αγώνων του πεζοδρομίου στην κατάλληλη θέση, με μία προτίμηση φυσικά πάντα στο Ποντιακό επώνυμο και να εξαφανίσει όλους εκείνους που τόλμησαν να τον εμποδίσουν και να αμφισβητήσουν ιδιαίτερα την ποντιακή γενοκτονία ιστορικά. Τον ευχαριστούμε και εμείς για τις προσπάθειές του. Δυστυχώς, γεννηθήκαμε Έλληνες και είναι αργά να αλλαξοπιστήσουμε.

Οι ιστορικοί και ερευνητές σίγουρα θα καταγράψουν τη δράση του αλλά τι καλύτερο από το να ερωτηθούν οι ιθύνοντες στην Ελλάδα για το βαθμό γνωριμίας τους με τον ρασοφόρο μισθοδοτούμενο από το Ελληνικό Δημόσιο ανήσυχο οδοιπόρο της παραλιακής οδού. Πρώτα και καλύτερα ίσως οι πρώην Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων με προεξέχοντες τους Στρατηγούς ε.α. κ.Κωσταράκο και Στρατηγό κ.Φράγκο, Νοτίου και Βορείου Ελλάδας που κυριαρχούν στην επικαιρότητα καθώς και όλοι οι πρέσβεις της Πρεσβείας και στελέχη των ΗΠΑ μεταξύ εκατοντάδων άλλων. Όλοι φυσικά σιωπούν και καλά κάνουν. Εξάλλου ακόμα προσδοκούν δοτές εξουσίες και Υπουργεία.

Για το εξωτερικό, την Ευρώπη και όχι μόνο, που την τελευταία δεκαετία μας απασχόλησε σε εθνικό επίπεδο με το γερμανικό ευρώ, τις αιώνιες αποικιοκρατικές συμβάσεις ξεπουλήματος, τη Siemens και τηNovartis και τόσα άλλα δεν θα μπορούσε παρά να υπάρξει και εδώ μία ελληνική παρουσία στο ανώτατο επίπεδο για να προστατεύει την προκοπή της Ελλάδας όπως αυτή καταγράφτηκε μεταπολιτευτικά, τη ζούμε στη σημερινή Ελλάδα και θα τη ζήσουμε στο μέλλον. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί και η τιμητική ισχυρή παρουσία προσωπικοτήτων όπως ο κ.Αβραμόπουλος στο κρίσιμο θέμα για τη συνοχή της Ευρώπης ως Επιτρόπου Μετανάστευσης, του μέχρι πρότινος Έλληνα Αρχηγού του Στρατού της Ευρώπης, μεταξύ τόσων άλλων επιφανών Ελλήνων που οδεύουν συνεχώς στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων για τη διαμόρφωση της σημερινής Ελλάδας. Η “Ευρωπαία Γκιουλέν” λοιπόν, η κυρία Όλγα Ιωαννίδη, με ένα ιστορικό ποντιακό τραγικό για τον ελληνισμό όνομα συμπτωματικά, και μία έφεση στο δικαστικό κλάδο, είναι η μοιραία γυναίκα σύμφωνα με το πολυετές ρεπορτάζ που συχνά αναφέραμε και μας ρωτούσαν οι αναγνώστες μας, που νυχθημερόν και αυτή, εργάζεται σκληρά στην υποβοήθηση χάραξης της σύγχρονης ελληνικής και ευρωπαϊκής ιστορίας για το καλό πολλών στην πατρίδα μας. Όλοι τους είναι ευγνώμονες για τη θέση τους και της αποδίδουν τιμές και υπακοή. Το thedayafter είναι ευγνώμων που τη γνώρισε δημοσιογραφικά.

Η κα Όλγα Ιωαννίδη σύζυγος με τον εξέχοντα επιστήμονα εκ Κρήτης, τυχαίο μάλλον και αυτό με την καταγωγή επιφανών πολιτικών, επιχειρηματίων, στρατηγών, Καθηγητή Κύριο Ιωσήφ Σηφάκη, τον άνθρωπο που εργάζεται για την «βελτίωση των επιδόσεων του ανθρώπου συνδυάζοντας τεχνητή και φυσική νοημοσύνη» και ίσως ενός καλύτερου ελληνικού πολιτεύματος από τη σημερινή δημοκρατία, γιατί όχι, είναι η Ελληνίδα που γνωρίζει λόγω της θέσης της τα πάντα και τροφοδοτεί όλους τους Αρχηγούς Κρατών και Βασιλείς τις πολύτιμες πληροφορίες, τι υπάρχει στο συρτάρι για τον καθένα μας, για να ασκήσουν την εξουσία της με όποια μορφή έχει αυτή αδιάφορο και να εξασφαλίσουν τα επιτεύγματα που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στον προορισμό μας και κυρίως στο θέμα που μας αφορά στην τύχη της Ελάδας στον 21ο αιώνα. Με αυτές τις πληροφορίες αλλάζουν τα Κράτη σύνορα, με αυτές αλλάζουν οι λαοί συνειδήσεις. Με στενές σχέσεις και με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, ποιος θα ξεχάσει αλήθεια τον κοντό στο ανάστημα κ.Σαρκοζί που ανέβηκε στην καρέκλα όταν απαιτήθηκε για να τιθασεύψει τον ΓΑΠ όταν αδαής ζητούσε δημοψήφισμα του ελληνικού λαού για το 1οΜνημόνιο. Λίστα Λαγκάρντ και άλλα παραμύθια της Ελβετίας. Είναι ζήτημα αν δεν υπήρχαν οργανισμοί όπως η Europol, να εργάζονται νυχθημερόν και ο OLAF, που συμπτωματικά εξετάζει και τα κονδύλια διαχείρισης εκατομμυρίων ευρώ των παράνομων μεταναστών μετά το 2015 στην Ελλάδα, πόσο χειρότερα από τώρα θα ήταν η Ευρώπη μας.

Η συγγραφή ενός βιβλίου από τους ερευνητές του μέλλοντος για αυτά τα δύο πρόσωπα θα ήταν το λιγότερο για να αποτιμήσουν την προσφορά τους στη δημοκρατία μας η οποία σήμερα ξεδοντιασμένη και κουρελιασμένη αποτυπώνεται στην ψήφο εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οποιοδήποτε πολίτευμα προκύψει μετά την 16η Ιανουαρίου 2019, οποιαδήποτε μορφή εναλλακτικής δημοκρατίας, οι Έλληνες οφείλουν να τιμήσουν σύντομα την κα Όλγα Ιωαννίδη-Σηφάκη με την ανώτατη τιμή σε μία οικουμενική Κυβέρνηση προσωπικοτήτων, με αυλές και βασιλικά παλάτια. Πώς αλλιώς να εξοφλήσουν και τη διατήρηση της Μεταπολιτευτικής μας κάστας εξουσίας, που αδημονεί να παραμείνει στην εξουσία και την επόμενη μέρα ή νύχτα τα Ελλάδας.

Για την Ελλάδα που ετοιμάζεται να λουστεί τον πλούτο της χωρίς την ευημερία, με την Ελλάδα που χάνει τη Μακεδόνια και τη Κρήτη της για τα καλό της, για την Ελλάδα που μεταλλάσσει το Πολίτευμά της και το κυριότερο για την Ελλάδα που Μεταπολιτευτικά χρεοκόπησε τη δημοκρατία της δολίως, το εθνικό μας έγκλημα έχει ονοματεπώνυμο. Όλγα Ιωαννίδη και Πολύκαρπος Ψωμιάδης. Ας τους δοξάσουμε λοιπόν από σήμερα και ας γράψουν οι ιστορικοί πώς μίκρυνε η Ελλάδα στη Μεταπολίτευση, πως άλλαξε το Πολίτευμά της, πώς γεννήθηκε η πρώτη μεταλλαγμένη fake δημοκρατία με τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς την ψήφο του ιθαγενούς λαού της.

Υ.Γ. Το κείμενο αφιερώνεται στις δύο πιο πάνω μοιραίες ψυχές αλλά και στις χιλιάδες ψυχές Ελλήνων που έδωσαν τη ζωή τους για να ζήσουμε μία μέρα κάποτε σε μία Ελεύθερη Ελλάδα καθώς και σε όλους τους αναγνώστες, φίλους και εχθρούς του thedayafter από το 2011. Καληνύχτα Ελλάδα, ήρθε η ώρα να ξαναμπείς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Είσαι πολύ δυνατή για να ζήσεις Ελεύθερη και Δημοκρατική σε αυτό τον κόσμο πραγματικά…

loading...