Ανέκδοτο – Ο Γιάννης ο κτηνοτρόφος και η αρμεχτική μηχανή…

Ο Γιάννης έχει μια κτηνοτροφική μονάδα και  παραγγέλνει  το τελευταίο μοντέλο μιας αρμεχτικής μηχανής, του   το στείλανε, το παρέλαβε και μια κι η γυναίκα του έλειπε εκείνη την   ημέρα,
αποφάσισε να το δοκιμάσει στον εαυτό του πρώτα. Βάζει το  μηχάνημα στην πρίζα, τοποθετεί το πέος του στην κατάλληλη υποδοχή,  γυρνάει το διακόπτη και… τα υπόλοιπα γινόντουσαν μόνα τους,  αυτομάτως!

Μετά από λίγο διαπίστωσε ότι η μηχανή τον ικανοποιούσε περισσότερο απ   ότι τον ικανοποιούσε η γυναίκα του. Όταν τέλειωσε τη δουλειά του κι   έφτασε στο… αποκορύφωμα (πολύ ποιητικό αυτό!) και λέρωσε και το   πάτωμα, εκεί ένα γύρω, γιατί δεν είχε πάρει κάδο, προσπάθησε να το   σταματήσει το μηχάνημα, αλλά δεν ήξερε πώς.

Πάτησε όλους τους διακόπτες   του μηχανήματος, αλλά αυτό τίποτα, συνέχιζε τη δουλειά του.

Προσπάθησε   να βγάλει το πουλί του από την υποδοχή και συγχρόνως σκεφτόταν :  «αμ, δίκιο είχες ο πατέρας μου,  που μου έλεγε αυτό και την υπογραφή μου να προσέχω πού βάζω», τίποτα.

Διάβασε τις οδηγίες, αλλά δε φωτίστηκε και πολύ. Τελικά αναγκάστηκε να  πάρει τηλέφωνο την εταιρεία:

– Αγόρασα τη τάδε μοντέλο σας αρμεχτικής μηχανής. Δουλεύει θαυμάσια   και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά πώς το βγάζω από  το μαστάρι της αγελάδας;

– Μη σας νοιάζει για τίποτα, του είπαν από την εταιρεία. Η μηχανή έχει   όλους τους αυτοματισμούς και θα αποσυνδεθεί μόνη της μόλις συμπληρώσει  10 περίπου λίτρα γάλα από  τον κάθε μαστό.

loading...

1 thought on “Ανέκδοτο – Ο Γιάννης ο κτηνοτρόφος και η αρμεχτική μηχανή…

  1. ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΠΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

Comments are closed.