Όργιο φημών και σεναρίων για Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

Εντάθηκαν τις τελευταίες μέρες οι φήμες και τα σενάρια που θέλουν την Κατερίνα Ακριβοπούλου να… αποσύρεται από την ΕΡΤ.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, η οποία σηκώνει τα τελευταία δυο χρόνια το βάρος της παρουσίασης της εκπομπής “Δεύτερη Ματιά”, έχει βρεθεί σε πλείστες περιπτώσεις στο μάτι του κυκλώνα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, κυρίως απο την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά διαστήματα έχουν ακουστεί στο Ραδιομέγαρο σενάρια περί “κοψίματος” της εκπομπής, ή αντικατάστασης της Κατερίνας Ακριβοπούλου, η έμπειρη δημοσιογράφος ωστόσο έχει καταφέρει να αποδειχθεί… ανθεκτική.

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες έχουν ενταθεί και πάλι. Τα σχετικά σενάρια εμφανίζουν την Κατερίνα Ακριβοπούλου να αποσύρεται, ώστε να εκτονωθεί η ένταση στις σχέσεις της διοίκησης της ΕΡΤ με τη Νέα Δημοκρατία, και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να διακόψει το εμπάργκο παρουσίας στελεχών του στις εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ίδια η Κατερίνα Ακριβοπούλου, θύμισε πρόσφατα στην εκπομπή της ότι, στο πρόσφατο παρελθόν η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει την απόλυσή της.

http://ysterografa.gr/

loading...

2 thoughts on “Όργιο φημών και σεναρίων για Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

  1. ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ. ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΟΨΙ ΧΥΔΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΦΩΝΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΕΡΤ) ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΓΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.

Comments are closed.