ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Εάν διαθέτετε το πραγματικό ανάστημα ενός άξιου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, παραιτηθείτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, πριν η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, περάσει το κατώφλι της Ελληνικής Βουλής!!!.
Δεν είναι δυνατόν ένας πραγματικός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να υπογράψει μια τέτοια ανθελληνική συμφωνία, που 1) αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως Βορειομακεδόνες 2) αναγνωρίζει το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα που μιλούσαν οι Σλάβοι, ως “Μακεδονική γλώσσα” και 3) αναγνωρίζει στους Σκοπιανούς “Μακεδονική Ιθαγένεια”. Εάν αποδεχθείτε να περάσει μια τέτοια προδοτική συμφωνία και ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, θα γραφείτε ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με μαύρα γράμματα, στην Ιστορία του Έθνους μας!!!

Με εκτίμηση
Αθανάσιος-Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

loading...

4 thoughts on “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

  1. ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ για να σωσουμε την πατριδα.

  2. ΠΟΙΟΣ Ο…..ΠΑΚΗ……….Ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ……..ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ…..ΣΚΟΥΦΑ ΓΩΝΙΑ………….ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο….ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο Λ Ο ΜΑΛΙΣΤΑ…….ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΝΤΕΜΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ……ΧΕΙΜΩΝΑΣ Τ Ο Τ Ε ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ………….ΠΑΚΗΣ…..Ο Ν Α Ι ΣΕ Ο Λ Α.

  3. Κ.Πρόεδρε,είσαι πραγματικά η μόνη λύση για να μην συντελεσθεί απ'την ανθελληνική βουλή η προδοσία της αναγνωρίσεως της Βαρδάσκα με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ας το έχει αναγνωρίσει έτσι όλη η οικουμένη,η δική μας υπογραφή είναι αυτή που μετράει,γι' αυτό μας πιέζουν αφόρητα.Παραιτηθήτε πριν την ψηφοφορία για να την ακυρόσετε και μην παίρνετε το βάρος της συμπράξεως στην προδοτική συμφωνία.Με αυτήν σας την κίνηση,θα κερδίσετε τις καρδιές και την αγάπη του λαού,ενώ απ'εναντίας θα εισπράξετε την περιφρόνηση,την οργή και την σιχαμάρα του,γιατί θα σκέπτεται ότι υπηρετείτε ιδιοτελείς σκοπούς.Στο χέρι σας είναι να κερδίσετε την αγάπη του λαού ή την περιφρόνησή του. ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  4. αδικα του τα λες φιλε μου. και αυτος του συστυματος ειναι. αλλοιως δεν τον βαζανε προεδρο. και οι 300 με τους παρατρεχα-μενους ειναι ολοι φρο δοτες.

Comments are closed.