Μήνυση σε Καμμένο για το σχόλιο «νυφούλα» κατά Αμυρά

Μήνυση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου για το ομοερωτοφοβικό σχόλιο κατά του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά, τον οποίο αποκάλεσε «νυφούλα», υπέβαλε την
Πέμπτη το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο τo ομοερωτοφοβικό σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε βάρος του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά,στην Ολομέλεια της Βουλής χθες 9 Ιανουαρίου 2019, όταν τον αποκάλεσε “νυφούλα” (“Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως”) ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει διάκριση ή/και μίσος κατά προσώπου, που προσδιορίζεται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό του, με την επιβαρυντική συνθήκη της τέλεσής της από δημόσιο λειτουργό κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων», αναφέρει μεταξύ άλλων το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στη μηνυτήρια αναφορά.

Δείτε τη μήνυση:

loading...

3 thoughts on “Μήνυση σε Καμμένο για το σχόλιο «νυφούλα» κατά Αμυρά

  1. Τώρα μιλάτε για τον ΚΑΜΜΕΝΟ , στα αλήθεια έχετε διαφορετική άποψη για το πολιτικό του επίπεδο ;

  2. Καλα ολοι εσεις ενταξει αλλα βαλατε ποτε με το μυαλο σας να δειτε την Χοντρουλα Ζωντοχηρα με τα καπουλια του να το παιζει μολυβενιο στρατιωτακι? ΧΑ ΧΑ Χααααααααα?

    ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ? ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟΝ? ΑΥΤΟΝ ΡΕΕΕ?

  3. ΕΔΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΔΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…

Comments are closed.