Μαντάς για Καμμένο: Απομένουν λίγες ώρες – Όλοι μαζί θα ξεμπερδευτούμε το απόγευμα

Ερωτηθείς για τον κ. Καμμένο απάντησε ότι “νομίζω ότι απομένουν λίγες ώρες, όλοι μαζί θα ξεμπερδευτούμε το απόγευμα, από ότι καταλαβαίνω στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.
Τα θέματα έχουν τεθεί πολύ ξεκάθαρα, αυτό δεν το αρνείται κανένας, από την πλευρά του Πρωθυπουργού, και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πουν σαφή πράγματα. Δεν μπορεί να υπάρξει μεσοβέζικη λύση στα ζητήματα που έχουν τεθεί από τον Πρωθυπουργό. Θα υπάρξει καθαρή λύση”.

“Είναι ξεκάθαρο ότι αν αποσύρει τη στήριξη στην κυβέρνηση ο κ. Καμμένος, θα πάμε για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Δεν είναι κάτι θολό σε αυτό. Αποφεύγω να κάνω προβλέψεις, γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν με ένα δημόσιο και προφανή τρόπο μπροστά στον ελληνικό λαό. Αυτό που νομίζω ότι είναι κρίσιμο είναι ότι η Συμφωνία των Πρεσπών που δημιουργεί όλη αυτή την αναστάτωση, θα την χαρακτήριζα, είναι μια συμφωνία και αυτό είναι το μείζον που θα δώσει προοπτική στη χώρα, στη συνεργασία και την ανάπτυξη στα Βαλκάνια” ανέφερε.

“Εάν δεν υπάρξει ψήφος εμπιστοσύνης είναι προφανές ότι με ένα συντεταγμένο τρόπο θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές. Βεβαίως, οι όποιες πρόωρες εκλογές δεν έχουν καμία σχέση με όσα έχουμε ζήσει παλιότερα, είναι πολύ κοντά στον κύκλο της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση όμως ο δικός μας σχεδιασμός και προσπάθεια είναι να εξαντλήσουμε την τετραετία, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά νομίζω ότι στη μεταμνημονιακή εποχή έχει ήδη φανεί και θα φανεί ακόμη πιο έντονα στο επόμενο διάστημα ότι έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας και για τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας, το οποίο είναι σε εξέλιξη” πρόσθεσε.

loading...