Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

Ως ένα βήμα πιο κοντά στην κατάθεση πρότασης μομφής ερμηνεύεται η δήλωση Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη – «Αδιανόητο να γίνει η συζήτηση χωρίς να έχει κατατεθεί στη Βουλή το οριστικό και
αναθεωρημένο κείμενο του Σκοπιανού Συντάγματος» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ
«Όλοι οι βουλευτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με την συνείδησή τους και υπόλογοι στην ιστορία δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία γιατί για πρώτη φορά η Ελλάδα εκχωρεί Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα στην ΠΓΔΜ είπε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας εγκαταλείπει μια εθνική γραμμή δεκαετιών.

loading...

7 thoughts on “Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

  1. Μόλις χθές πήρε η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης και ο Χαζοκούλης ζητάει αμεσα εκλογες

    Στις μέρες μας ο Κούλης εξελίσσεται (στο πεδίο της πολιτικής) στην σύγχρονη εκδοχή του Αλέκου Τζανετάκου (ακριβέστερα κάτι ακόμα χειρότερο, γιατί συχνά χρησιμοποιείται ως σάκος του μποξ), πάντα με την cult εκδοχή του ρόλου, καθώς γίνεται λαοφιλής και συμπαθής επειδή «πέφτουν οι “σφαλιάρες” σαν το χαλάζι».

  2. Ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στη Βουλή, προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε τηλεοπτικό debate για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    ( Πάμε σε ντιμπέιτ, πάμε στην δημόσια τηλεόραση, πάμε και στον ΣΚΑΪ για να σπάσει το εμπάργκο. Εμείς έχουμε επιχειρήματα, εσείς όχι. )

    Κούλης:.Δέχομαι απειλητικά sms από τον Τσίπρα για να πάω στο ντιμπέιτ..

    Δεν θα λυγίσω… Δεν περνάει η Συριζοκρατία …!

    Με ανακοίνωσή της η Νέα Μιζοκρατία απέρριψε την πρό(σ)κληση του Αλέξη Τσίπρα για debate επί της Συμφωνίας των Πρεσπών .

    https://twitter.com/nikospappas16/status/1085959727337623555?ref_src=

    Προτείνω να τον καλέσουν να παίξει τον δίδυμο αδερφό του μίστερ μπιν στο επόμενο σίκουελ της ταινίας "Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος" !

  3. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  4. Κάνει καλή δουλειά ο μαλάκας ! Πετάει κατι ψιλά στους κοπρίτες γιά να γράφουν γιά τον ^ κούλη ^ οι ξέκωλοι . Πούστηδες ,ναρκέμποροι ,τεμπελχανάδες και ηλίθιοι τύπου καρανίκα είσται οι οπαδοί που του μείνανε .Ποιός σοβαρός και με λίγο μυαλό θέλει να μπλέξει με τα σκ@τά ,.Συνεχίστε κοπρόσκυλα 60 λεπτά το κομάτι !τόσο αξίζετε σκύβαλα .

  5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ… ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  6. σιγα μην σχυσης το καλσον.αν εχετε τα κακαλα παραδωστε ολοι στη νδ τις εδρες σας να παει η χωρα σε εκλογες.αλλα τη λεω ειναι πολλα τα λεφτα ποις νιαζετε για την χωρα.ρε αντε στα τσακιδια και οι 300 εφιαλτες.

  7. Και γιατί ώρέ αντάρτη κούλη τότε δεν παραιτούνται χθές ομαδικά όλοι οι βολευτές της ΝΔ ώστε Να πάμε σε εκλογές πριν Κυρωθεί Η Συμφωνία Των Πρεσπών ;

Comments are closed.