Λένε πως το αντικείμενο που θα διαλέξεις από ΑΥΤΗΝ την Εικόνα, θα αποκαλύψει ΚΑΤΙ σημαντικό για Εσάς. Και όντως ισχύει…

Ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Τα πράγματα που επηρεάζουν την προσωπικότητά σας συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις εμπειρίες σας, το περιβάλλον, την οικογένεια, τους φίλους και τα γονίδια.

Οι φροντιστές επίσης, ασκούν μεγάλη επιρροή στην ανάπτυξη και τον χαρακτήρα του παιδιού. Οι γονείς βάζουν στα παιδιά τους τους βασικούς κανόνες και τους περνούν τρόπους και συμπεριφορές. Είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν για το ποια χαρακτηριστικά θα αναπτύξει το παιδί τους και ποια όχι.

Αυτό που έχουμε βιώσει στην παιδική μας ηλικία, μας επηρεάζει αργότερα στη ενήλικη ζωή. Φυσικά, οι αρνητικές ιδιότητες μπορούν να εξαφανιστούν, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι δύσκολο να διαμορφώσετε και να αλλάξετε έναν ενήλικα από το μηδέν.
Αυτό το σύντομο τεστ σχετικά με το υποσυνείδητο, θα σας πει κάτι σημαντικό για τον εαυτό σας. Θα σας πει, μεταξύ άλλων, σε ποια συναισθηματική κατάσταση βρίσκεστε σήμερα. xorisorianews.gr Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κοιτάξετε το παλιό υπόγειο της φωτογραφίας παρακάτω και να επιλέξετε ένα αντικείμενο. Θα βρείτε μια περιγραφή για κάθε αντικείμενο, παρακάτω.

Ποδήλατο

Χρειάζεστε αλλαγή, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι ένα σύμβολο φιλοδοξίας και επιδίωξης ανεξαρτησίας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι πορεύεστε μόνοι, καθώς η ζωή περνάει.
Καλάθι με μήλα

Αυτό είναι σύμβολο της σοφίας και της γνώσης. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη της προσωπικής σας ευτυχίας. Το καλάθι με τα μήλα μπορεί να αποτελεί προειδοποίηση, για τους διάφορους πειρασμούς που δεν πρέπει να παρασυρθείτε.

Κράνος

Το άτομο που επιλέγει αυτό το αντικείμενο, είναι παρορμητικό και παίρνει γρήγορες αποφάσεις που δεν είναι πάντα υγιείς. Είναι επιρρεπής σε κινδύνους και μπορεί μερικές φορές να είναι απερίσκεπτος.
Βιβλία

Αυτό δείχνει την επιθυμία για γνώση και ανάπτυξη. Το γεγονός ότι ήταν κρυμμένα στο υπόγειο, σημαίνει ότι δεν έχετε βρει ακόμα το σκοπό ύπαρξής σας.

Σφυρί

Αυτό συμβολίζει τη δράση με θάρρος. Συνήθως, βάζετε όλη σας την προσπάθεια για να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας. Χρησιμοποιείτε όλη σας τη δύναμη.
Μάσκες

Προσποιείστε συχνά, παρουσιάζοντας μια παραπλανητική και ψευδή εικόνα του εαυτού σας. Οι μάσκες σημαίνουν επίσης ότι θέλετε να κρύψετε κάτι ή ότι έχετε μια σύγκρουση με τα συναισθήματα που μάχονται μέσα σας.
Δοχεία χρωμάτων

Θέλετε να ωραιοποιήσετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας, αλλά δεν μπορείτε. Το χρώμα συμβολίζει επίσης την απόκρυψη ατελειών και την επιθυμία για σοβαρή αλλαγή.
Ρόδα

Η ζωή σας είναι βαρετή και μονότονη. Ζείτε και ονειρεύεστε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν κάποια μέρα, αλλά δεν κάνετε τίποτα για να συμβεί αυτό. Δεν έχετε κίνητρο και περιμένετε μια ώθηση που θα σας κινητοποιήσει για να δράσετε.

Λουκάνικο

Αντανακλά τις σεξουαλικές σας ανάγκες και την επιθυμία για επιτυχία. Το λουκάνικο συμβολίζει επίσης τις υπερβολικές σας απαιτήσεις από τους ανθρώπους και τις μεγάλες φιλοδοξίες σας.
Κάγκελα

Είστε ένας κλειστός και μοναχικός άνθρωπος. Ίσως βρίσκεστε σε κατάθλιψη. Τα κάγκελα συμβολίζουν επίσης ότι ονειρεύεστε κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό και ότι επιθυμείτε κάτι έντονα.

Σκάλα

Δεν φοβάστε τις προκλήσεις. Μπορείτε να συνεχίσετε αβίαστα τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας και δεν αποθαρρύνεστε από τις μικρές αποτυχίες. Αγαπάτε τη δράση και θέλετε να υπερβείτε αυτό που φαίνεται εφικτό.
Κουτιά

Κρύβετε κάτι από τους άλλους. Είστε μυστηριώδης και καχύποπτος με τους ανθρώπους. Η επιλογή αυτή, μπορεί να σημαίνει ότι ανησυχείτε για ορισμένα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς.

Σκούπα

Συμβολίζει ότι κάνετε παρέα με ψεύτικους ανθρώπους και έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας. Μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να ταξινομήσετε ορισμένα πράγματα και να απαλλαγείτε από αυτά που σας φαίνονται οδυνηρά, λυπηρά και αρνητικά στη ζωή σας.
Καρέκλα

Υποδεικνύει την ανάγκη για ανάπαυση, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Είναι ένα σημάδι ότι είστε κουρασμένοι και δεν έχετε ενέργεια. Πιθανότατα να είχατε περάσει πρόσφατα από κάποια αγχωτική κατάσταση που σας στέρησε πράγματα.

Σπασμένος καθρέφτης

Αυτός υποδεικνύει προσωπικά προβλήματα και τη μάχη που δίνετε με τον εαυτό σας. Ο καθρέφτης δείχνει ότι μπορεί να έχετε ψυχικά προβλήματα και δυσκολίες στη συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους.
Πένσα

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας. Η πένσα σημαίνουν επίσης ότι συχνά επωφελείστε από τους άλλους.

Κούνια

Συμβολίζει μια εσωτερική σύγκρουση και εναλλαγές διάθεσης. Τη μια μέρα λυπάστε και την επόμενη είστε χαρούμενοι και γεμάτοι ζωή. Μερικές φορές επίσης, δεν μπορείτε να ελέγξετε το θυμό σας και εκρήγνυστε χωρίς λόγο. Η κούνια μπορεί επίσης να είναι σύμβολο μιας εμμονής που προέρχεται από τα εσωτερικά σας προβλήματα.
Ζωγραφική

Ψάχνετε για τη δική σας, αληθινή εικόνα του εαυτού σας. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε προβλήματα με την εκδήλωση των συναισθημάτων σας, αβεβαιότητα, δειλία και ότι κλείνεστε στον εαυτό σας.

loading...