Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα ! Ο Αλ. Τσίπρας κατέβηκε στα βουλευτικά έδρανα και ασπάστηκε Ν. Κοτζιά και Σπ. Δανέλλη (φώτο)

Η ανακοίνωση της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης από 151 βουλευτές, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους έξι βουλευτές που στήριξαν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας χειροκρότησε θερμά στο άκουσμα του αποτελέσματος, ενώ αμέσως μετά κατέβηκε στα βουλευτικά έδρανα. Εκεί χαιρέτισε μερικούς βουλευτές και ασπάστηκε αρχικά τον πρώην ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά που ήταν από τους ανθρώπους που στήριξαν εξ’ αρχηής την Συμφωνία των Πρεσπών και εν συνεχεία τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη που με την ψήφο του έκρινε το αποτέλεσμα της αποψινής ψηφοφορίας στη Βουλή.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

loading...

1 thought on “Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα ! Ο Αλ. Τσίπρας κατέβηκε στα βουλευτικά έδρανα και ασπάστηκε Ν. Κοτζιά και Σπ. Δανέλλη (φώτο)

  1. ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΜ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΙΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ . ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ . ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ Η ΙΣΡΗΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Comments are closed.