Προς ΥΕΘΑ Αποστολάκη . Ιδού η πρώτη σου αποστολή , στήριξε τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας .

Θα γνωρίζεις ότι διάφορα ιδρύματα όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Μελετών Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) , το ΚΕΜΕΑ ( Κέντρο Μελετών Ασφάλειας )  και άλλα τέτοια ιδρύματα με χαρακτήρα ερευνητικό και εκπαιδευτικό, πωλούν τεχνογνωσία σε Στρατό και αστυνομία με το
αζημίωτο  για τις μελέτες και την τεχνογνωσία τους , αξίας εκατομμύριων έως τώρα , διατηρώντας παράλληλα , έντεχνα ( κάποιοι), «την αδυναμία και την απροθυμία » του Κράτους , να παράγει «εκ των έσω » μια τέτοια τεχνογνωσία.

Γιατί άραγε ;

Θα ξέρεις ότι τέτοια Ιδρύματα – που διδάσκουν και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ )-  προωθούν συγκεκαλυμμένα (με λογική πειθώ ) την άποψη ότι στο Αιγαίο για παράδειγμα ,θα πρέπει να Κυριαρχεί το ΝΑΤΟ ως η μόνη δύναμη που μπορεί να το προστατέψει .

Θα γνωρίζεις ότι μέσα απ την «διδασκαλία τους » αποθαρρύνουν με τον τρόπο τους  την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής άμυνας  ( κάποια από αυτά ) , δεν κρύβουν την Τουρκοφιλία τους ,αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν Ελληνοτουρκικές διαφορές σε Υφαλοκρηπίδα και γκρίζες ζώνες σε  ΕΟΖ ( Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες ) ,κάποια απ αυτά , κτλ

 Όλη η ανωτέρω πολιτική – τακτική ( μέρος της όποιας περιγράψαμε ανωτέρω) έχει εγκατασταθεί σε ευαίσθητες «περιοχές » , όπως πανεπιστήμια , Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές  και κατευθύνει τα στελέχη Αστυνομίας και Στρατού αλλά και την παιδαγωγική σε πολλά πανεπιστήμια , σε υιοθέτηση επικίνδυνων απόψεων για τον Ελληνισμό.

Αυτό,  μόνο ένα Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ( προς το παρόν ) μπορεί να το ανατρέψει.

Γνωρίζουμε ότι τα Αμερικανοβρετανικά συμμαχικά συμφέροντα ( που εκπορεύονται από την Αριζόνα ) και εξυπηρετούνται  εν μέρη με τον τρόπο αυτό που περιγράψαμε  , είναι μεγάλα , γνωρίζουμε ότι τα λεφτά είναι πολλά , γνωρίζουμε … ποιο πολλά από εσάς .

Γιαυτό «εντέλλεστε » να προχωρήσετε  ( με τις δυνάμεις σας ) ταχύτατα στην υλοποίηση ενός Ελληνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλεια που θα ¨προωθεί τις εξελίξεις ¨ και θα ορίζει τις στάσεις μας , σύμφωνα με τα Εθνικά Ζωτικά μας συμφέροντα , μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα.

Το συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ( που θα έπρεπε να είχε γίνει προχθές ) είναι ένας θεσμός απαραίτητος πλέον σε κάθε Σύγχρονο Κράτος Εθνικής Ασφάλειας (Modern National Security State) και ιδιαίτερα για την Ελλάδα, μία χώρα που έχει έντονη την αίσθηση  της σύνδεσης της εξωτερική της πολιτικής με τις  εξωτερικές  απειλές που συνεχώς αυξάνονται και γίνονται πιο έντονες, σε ένα περιβάλλον απρόβλεπτων γεωπολιτικών μεταβολών που επηρεάζει την Πατρίδα μας.

Σε λίγους μήνες θα είσαι πολίτης , γράψε αυτήν την ιστορία να σε θυμούνται .

Υγ. Για όλα τα ανωτέρω , έχουμε video και μαγνητοφωνήσεις , βιβλία και μαρτυρίες στη διάθεσή μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομ εσωτερικής Ασφάλειας )

loading...

1 thought on “Προς ΥΕΘΑ Αποστολάκη . Ιδού η πρώτη σου αποστολή , στήριξε τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας .

  1. Ιδού καί η δεύτερη αποστολή σου: Εξανάγκασε τους δόλιους γείτονές μας, τους γυφτοσκοπιανούς, να επανατοποθετήσουν στις θέσεις τους τις 105 Πυραμίδες-Ορόσημα, που ξήλωσαν από τα σύνορά μας κατά τα τέλη Νοεμβρίου 2018.- Άν πραγματικά είσαι αυτό που λένε……..- ….Λ.

Comments are closed.