Ραχήλ Μακρή: «Τα φερέφωνα του Τσίπρα ετοιμάζουν εισβολή των γενίτσαρων των Σκοπίων στην Μακεδονία μας»

Δεν στέγνωσε ακόμα η μελάνη στην Αντισυνταγματική Κύρωση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών στην Αθήνα και το μπουκωμένο με τραπεζικές χορηγίες φερέφωνο του Τσίπρα, ανοίγει νέο κουτί της Πανδώρας με ανθελληνικές μεθοδεύσεις για την εισβολή Σκοπιανών γενιτσάρων στη Μακεδονία μας.

«(Σλάβο)Μακεδόνες» πολιτικούς πρόσφυγες χαρακτηρίζει τους κατσαπλιάδες του Τίτο και του Ζαχαριάδη που κατέφυγαν στο νεοσύστατο κρατίδιο των Σκοπίων μαζί με τα θύματα του παιδομαζώματος κατά τελική φάση του εμφυλίου πολέμου που εκτυλίχθηκε στη μαρτυρική Μακεδονία το 1949 (https://www.koutipandoras.gr/article/aytoi-poy-de-gyrisan-oi-slabomakedones-politikoi-prosfyges-toy-emfylioy).

Σύμφωνα με το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, η κατασκευή πληθώρας μειονοτήτων σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη θα επανδρωθεί με δήθεν «πολιτικούς πρόσφυγες», είτε συνεργάτες των Ναζί και Βουλγάρων εισβολέων, είτε Τιτοικοί αντάρτες που πολέμησαν στις τάξεις του ΔΣΕ για την «απελευθέρωση της Μακεδονίας».

Για τους τελευταίους, ο Βαξεβάνης ανέλαβε με το αζημίωτο να καλλιεργήσει κλίμα «συμπάθειας» και «νοσταλγίας» στο Συριζαϊκό ακροατήριο.

Το επόμενο βήμα είναι η επιστροφή τους στα πατρογονικά εδάφη της «Μακεδονίας του Αιγαίου» που η συμφωνία των Πρεσπών μετέτρεψε σε «Μακεδονία χωρίς όνομα» προσφέροντας «μακεδονική ταυτότητα» στους Σκοπιανούς γενιτσάρους που θα την ανακαταλάβουν βάσει των προσφυγικών τους «δικαιωμάτων».

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Οικονομολόγος (MSc in Banking)

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

loading...