Κλείνει το μαγαζί !Παραιτήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Την παραίτησή του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε σήμερα ο απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας Θανάσης Μαργαρίτης.

Με μία λιτή ανακοίνωση, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο κ. Μαργαρίτης σημειώνει τα εξής: «Με επιστολή μου προς τον γενικό γραμματέα, και την γραμματεία οργανωτικού του κινήματος έθεσα την  παραίτησή  μου  από περιφερειάρχης Θεσσαλίας των ΑΝ.ΕΛ.

Θάνος Μαργαριτης –  Νεοκλεγείς πρόεδρος ΕΑΑΑ παραρτήματος Λάρισας, Ασμχος ε.α.».

Αν και ο κ. Μαργαρίτης κρατά μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τους λόγους της παραίτησης, πληροφορίες του onlarissa.gr τον θέλουν να φεύγει λόγω των χειρισμών που έγιναν στο θέμα της Μακεδονίας, ενώ συνομιλητές του θεωρούν «θέμα χρόνου» και την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαργαρίτης υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, όπου μάλιστα θήτευσε ως πρόεδρος στην Τοπική Επιτροπή Κέντρου, στην πόλη της Λάρισας.

loading...

2 thoughts on “Κλείνει το μαγαζί !Παραιτήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

  1. Το μαγαζί θα τους το κλείσει ο ελληνικός λαός με "μαύρισμα" στη κάλπη γιατί και η έμμεση προδοσία είναι προδοσία και οι προδοσίες δεν ξεπλένονται με συγκάλυψη αλλά ούτε έχουν την ευθιξία να βάλουν μόνοι τους λουκέτο και να πάνε σπίτι τους.

  2. Εύγε κ. Μαργαρίτη !!!! Μακάρι να ήταν σαν εσένα και οι άλλοι από τους ΑΝΕΛ.

Comments are closed.