Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΙ


Της Λέττας Καλαμαρά
Σε μία τραγική επανάληψη της ιστορίας ελπίζουμε με όχι το ίδιο εθνικό τέλος η πολιτική ιστορία του τόπου μας κρίνεται από τη στάση των Έξι. Οι Κυρίες Παπακώστα και Κουντουρά και οι Κύριοι Δανέλλης, Κόκκαλης, Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις, όλοι τους με καταγεγραμμένη πολιτική ιστορία, αλλοιώνουν τη λαϊκή ψήφο που τους έφερε στην Ελληνική Βουλή με τα πολιτικά τους κόμματα, κατακρατούν ακόμα τη βουλευτική τους έδρα, και εκπροσωπούν, τουλάχιστον αντισυνταγματικά τη δική τους και μόνο βούληση.Η κα Παπακώσταιδιαίτερα μετά την παραίτησή της που δεν έγινε δεκτή είναι πολιτικός όμηρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Αλέξη Τσίπρα που αρνείται να κάνει δεκτή τη βούλησή της. Η Ελλάδα δυστυχώς εκτός πολλών άλλων διαθέτει Αναπληρωτή Δημόσιας Τάξης υπό παραίτηση για να αντιμετωπίσει με τις εισηγήσεις και τις αποφάσεις της ό,τι προκύψει στον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας τις επόμενες ώρες και ημέρες.


Απειλές και αφίσες κατά Βουλευτών αποτελούν απειλές κατά της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι καταδικαστέες και δεν βοηθούν την πολιτική ομαλότητα. Δυστυχώς, ο κ.Τσίπρας αλλοιώνει την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία με τις περίεργες αποφάσεις του για να παραμείνει στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο και με οποιοδήποτε τρόπο για τους λόγους που αυτός γνωρίζει, ενώ έχει χάσει τη δεδηλωμένη και κυρίως την πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων της Βουλής.Η αποσταθεροποίηση της Ελληνικής Βουλής από τον κ.Τσίπρα που εκφράζεται σε πολιτικά κόμματα, βουλευτές, Επιτροπές της Ελληνικής Βουλής και οτιδήποτε άλλο προκύψει στο άμεσο μέλλον εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των άλλων εκτός του ελληνικού λαού και οφείλει να σταματήσει άμεσα με την προκήρυξη Εθνικών Εκλογών, με μείζον το εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Δεν έχει πολιτικά ηθικό δικαίωμα ο κ.Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνάει από δήμερα με την καταγεγραμένη ιστορικά υποστήριξη των Έξι και να αποφασίσει για αυτό.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Ήθελα να ρωτήσω αυτούς τους σαλτιμπάγκους πολιτικούς και ΒΟΛΕΥΤΕΣ με πόσα βαριδάκια ζύγωσαν την αξιοπρέπειά τους, την ηθική τους ( αν έχουν ),την ψυχική τους ηρεμία και το όνομά τους και δεν είναι μόνο αυτό αλλά επιπλέον βγαίνουν και προκαλούν εμπαίζοντας την νοημοσύνη του κόσμου , βγαίνει αυτή η παπακώστα και δουλεύει τον κόσμο , ότι δήθεν υπέβαλε παραίτηση και δεν έγινε αποδεχτεί από τον ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ , βρε λαλημένο αν ήθελες εσύ να φύγεις είτε την έκανε αποδεκτή είτε όχι , τα βροντάς και φεύγεις , τι θέλεις να μας πεις ότι είσαι αντικαταστατή , μα τόσο ηλίθιους μας περνάς ή τόσα καβαληκευμένη είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή