Μπακογιάννη σε Καμμένο: «Είσαι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»

Την κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζει για δεύτερη φορά ως «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» τον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας ότι «τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών».

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

O πρώην υπουργός Άμυνας είχε επιτεθεί, επίσης μέσω Twitter, στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψή της στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο για τηνορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος δήλωσε -αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη- ότι «προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν».

«Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ‘Έγκλημα του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη. Προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν» σημείωσε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας.

loading...

4 thoughts on “Μπακογιάννη σε Καμμένο: «Είσαι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»

  1. Ο κ. Καμμένος είναι καταπέλτης.

    Ο μόνος που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας.

    Ο μόνος που δεν φοβάται την αλήθεια.

    Ο Καμμένος δέχεται τα ανελέητα πυρά της διαπλοκής. Μια διαπλοκή που δεν του συγχώρεσε ποτέ το ότι έφυγε από το κόμμα-βιτρίνα της, τη ΝΔ, καταγγέλλοντας τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών και της SIEMENS.

    https://youtu.be/e0srW_fEM1s

    Χέρι-χέρι το Μιζοτακέικο με το Μπακογιαννέικο και με όλα τα Ντοροκοπρόσκυλα στο πάρτυ, με τους υπόλογους “ πρεζέμπορους ”…

    NOOR1 τρεις τόνοι καθαρής ηρωίνης με τελικό τζίρο περί τα 6 δις.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=E-xo8GRbC-o

    Πάνος Καμμένος : NTOΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΕ ΠΊΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ…

    Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός που φώναζε στο βήμα της βουλής κάθε φορά που είχε την ευκαιρία για τα σκάνδαλα που τώρα βγαίνουν στη φόρα, ο μόνος που συγκρούστηκε μετωπικά και ουσιαστικά με την Ντόρα, και τον “κοινοπράκτη” Φλέσσα για τις μίεζενς από την Siemens και όχι μόνον…

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Ο πολιτικός που σέβεται το ρόλο του.

    Ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώνω κάθε πολίτη ότι δεν εκβιάζομαι, και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσω από τις θέσεις μου και από την προσωπική και πολιτική στάση ζωής να επιθυμώ την κάθαρση, και δη σε υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος και εθνικής ασφάλειας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό, και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας.

  2. Την υποψηφιότητα της Τουρκολάγνας Ντόρας για τη θέση της Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρώπης την πρότειναν οι Ελληνοκύπριοι ???…
    η οι Τουρκοκύπριοι ???

    Οι Κύπριοι γλύτωσαν από τον ΑΝΑΝ … και υπέκυψαν στον ΑΥΝΑΝ !!!

    Ντορά-Κούλα κόρη του εφιάλτη φαταούλα Δράκουλα…

    Η παρουσία και μόνον αυτού του άπληστου κλώνου του Μητσοτακισμού, στην πολιτική σκηνή ή στο παρασκήνιο είναι ντροπή για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Γράφει η κυρία Τσακάλου:

    «Ξεφυλλίζοντας τα παλαιότερα ημερολόγιά μου, βλέπω π.χ. το 1994, να επαναλαμβάνονται τα ίδια μπουμπούκια του Δημοσίου. Τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα… Και η Δρακουλίνα στο νταβατζιλίκι από τότε…»
    «Και το 1998 δεν πάει πίσω. Τότε ο Σταματάκος έκανε την πρώτη του επαφή με τον Δράκουλα. Ξέρετε, αυτοί μόλις μυριστούν χρήμα, εμφανίζονται.

    Η Δρακουλίνα μάς είχε συστήσει να συνεργαζόμεθα με την εταιρεία δημοσίων σχέσεων ενός φιλαράκου της -του κυκλώματος, ξέρετε- τον Τρέσα…

    Ο Σταματάκος ήταν large με τους μαϊντανούς και με όλο το σύστημα. Μέχρι και Jeep έκανε δώρο στον άνδρα της δρακουλο-κόρης.

    Η Δρακουλίνα σταθερά στο προσκήνιο, μια γιατί πάντρευε την κόρη της, μια γιατί άνοιγε πολιτικό γραφείο».

    «Τηλεφωνικά κέντρα, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά, μπαταρίες κινητών, ψυγεία, κουζίνες, βραστήρες, τηλεοράσεις Pcs… Δεν προλάβαινα να φροντίζω το νταβατζιλίκι της δρακουλο-οικογένειας και άλλων – μην κολλάμε μόνο στη δρακουλο-οικογένεια».

    Τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη είχαν συνάντηση και τηλεφωνικές επαφές με τον πρώην ισχυρό άνδρα της SIEMENS 356 φορές και συγκεκριμένα:
    Ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης είχε 23 συναντήσεις και 98 επαφές.
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε 30 συναντήσεις, 60 επαφές.
    Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκαμπόφσκι είχε 2 συναντήσεις και 30 τηλεφωνικές επαφές.
    Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε 30 συναντήσεις και 72 επαφές.
    Η Κατερίνα Μητσοτάκη είχε 4 συναντήσεις και 14 επαφές και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είχε 4 επαφές.

    Η οικογένεια Μητσοτάκη, όπως είχε προκύψει από τις δικογραφίες που αφορούν στο σκάνδαλο της SIEMENS είχε διαρκώς απαιτήσεις από τη Siemens. Τα μέλη της έστελναν βιογραφικά για προσλήψεις, είτε δια χειρός της κυρίας Σάκη Κυπραίου, είτε μέσω του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε της συζύγου του Μαρέβας.

    Απο την δικη περι την SIEMENS ( Μαρτυς κ Τσακάλου ιδιαιτέρα του Χριστοφοράκου )

    Πρόεδρος: Γιατί η δωρεά αφορούσε πολιτικά πρόσωπα και όχι αλλού;
    Μάρτυρας: Δεν μπορώ να ξέρω γιατί γινόταν αυτό. Υπήρχε διακριτική μεταχείριση κάποιων πολιτικών τζακιών…
    Πρόεδρος: Ποια ήταν αυτά;
    Μάρτυρας: Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη, ο Τσοχατζόπουλος, με τις μικροσυσκευές…
    Εκ δεξιών πάρεδρος: Ξέρατε ποιοι ήταν οι δωρολήπτες;
    Μάρτυρας: Βεβαίως. Μου ανέθετε να τις διεκπεραιώνω ο Χριστοφοράκος.
    Πάρεδρος: Γιατί κατευθείαν στη Siemens;
    Μάρτυρας: Φαντάζομαι ότι ήθελαν να εκμαιεύσουν κάποιο δώρο. Για να τα πάρουν δωρεάν.
    Παράλληλα, το πρώην “δεξί χέρι” του Χριστοφοράκου απαρίθμησε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις αντίστοιχων δωρεών, των οποίων η δαπάνη έγινε με χρέωση θέσης κόστους της Siemens, με αποδέκτες τη Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγο του νυν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Μάρτυρας: Υπήρξαν τιμολόγια γα τον εξοπλισμό του πολιτικούς του γραφείου που ξεπέρασε όμως το κόστος και ο Χριστοφοράκος μου είπε να βρω τρόπο να καλυφθούν αυτά από την εταιρία. Δεν μπορούσα να βρω μαγικό τρόπο και χρειάστηκε χρόνος. Έγινε κάποια φασαρία στον Τύπο και τελικά άκουσα ότι καλύφθηκε από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    https://youtu.be/oJYMnOsblic

    H κορωνίδα των σκανδάλων, το μεγαλύτερο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο διαπλοκής στη Μεταπολιτευτική Ελλάδα, αυτό της Siemens, δεν έχει ακόμα εκδικαστεί …

    “ΑΜΕΛΗΤΙ” Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ …

    ΚΑΙ “ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ” Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ …

    ΑΡΕ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ .Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ H ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ …

  4. πωωω ρε πουστη μου την σκισατε και οι τρεις σας δηλαδη ο ενας αυναν που εισαι!! πα πα πααα τι την εκανες ωωρεε?..δεν τραβας τωρα και μια παχεια αναπηδωντας στο ενα ποδι μπας και χασεις μερικα κιλα? ριξε και κανενα πορδο θα σε βοηθησει…

Comments are closed.