Πέντε λόγοι που απαγορεύουν την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών .

Η παγίδα σε βάρος της Ελλάδας στήνεται χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα , 140 χώρες – χωρίς την έγκριση της Ελλάδα- να έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια , ως «Μακεδονία» .

Αυτήν ακριβώς τη διεθνή πίεση που συνιστά εξαναγκασμό , εργαλείο στα χέρια κάποιων , διπλωματική ήτα της χώρας , παγίδα κ.α , θρυμματίζουν οι παρακάτω λόγοι …κύριοι, ΤΩΡΑ  που κάποιοι νομίζουν ότι ήρθε η ώρα να δώσουν το τελικό κτύπημα στην Ελλάδα.

Ιδού τα ακατάρριπτα επιχειρήματα που θέλατε !!!

Ο κόσμος δεν μπορεί να κατανοήσει – ούτε του εξηγεί κανείς – γιατί , αντί να επιβάλλουν στο Κρατίδιο των Σκοπίων να λέγεται για παράδειγμα «Vardaska» ή Σκόπια , κι ας μπει στο ΝΑΤΟ στην ΕΕ κι όπου αλλού θέλει , υποχρεώνουν την Ελλάδας να υποταχθεί σε ένα τόσο σημαντικά ιστορικό θέμα ζωτικής σημασίας. ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;;

Κι αν ακόμα δεχτούμε με ανθελληνική προδιάθεση ,  ότι είναι καλύτερη από όλα αυτά που μέχρι σήμερα έχουν συμφωνηθεί και καταγραφεί – ωστόσο , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι η ιδανικότερη λύση που θα εξυπηρετούσε την Ελληνική ιστορία , μόνο και μόνο επειδή δεν είναι προϊόν ευρύτερης πολιτικής συναίνεσης και ειδικά , επειδή δεν έχει εκφραστεί – και δεν αφήνεται να εκφραστεί – επίσημα και έγκαιρα η κοινή γνώμη. ΓΙΑΤΙ !!

Εάν η Συγκεκριμένη συμφωνία των Πρεσπών επικυρωθεί από την Ελλάδα , ρίχνει για πάντα ταφόπλακα στην ελπίδα , στο μέλλον κάποιοι άλλοι Έλληνες να την ακυρώσουν εάν εξαιτίας της, προκύψουν αλυτρωτικές «επιθέσεις » σε βάρος της χώρας μας ,εάν μετατραπεί  σε βάση επιχειρημάτων στο μέλλον , προκειμένου να αλωθεί η Ιστορία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , από την αρχαιότητα έως σήμερα. ΝΑΙ ή ΟΧΙ !!

Τυχόν ψήφισή της θα προσκαλέσει τον κλονισμό των σχέσεών μας με άλλες , ανερχόμενες ηγετικές και περιφερικές δυνάμεις, ενώ , σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να προστατέψει το όμορό μας κρατίδιο των Σκοπίων , ούτε από την Τουρκική διείσδυση ,ούτε από τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό. Έτσι με την ψήφιση της συμφωνίας αυτής , ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. Μπορεί να το πετύχει η Ρωσία ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ .

Δεδομένης της αναξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος , στον βαθμό που αυτή αναδύθηκε και κατεγράφη μετά το γνωστό δημοψήφισμα του 2015 , μια επιπλέον περιθωριοποίηση σήμερα του πατριωτισμού των Ελλήνων ( που αντιπαρατίθεται στην συμφωνία ) , θα καταστήσει βαθιά αναξιόπιστο το πολιτικό σύστημα , με ό,τι  αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εσωτερική ασφάλεια και σταθερότητα . ΝΑΙ ή ΟΧΙ !!

Υγ. Τα ανωτέρω συμπεράσματα εξήχθησαν κατά την  συνεδρίαση της 11η Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζεται ..

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομ. Γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...