Γεννηματά: Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και την φαρσοκωμωδία – Εκλογές τώρα!

Δεν υπάρχει λαϊκή και ουσιαστική εμπιστοσύνη στον κ.Τσίπρα και στον ετερόκλητο κυβερνητικό θίασό του..«Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και
την φαρσοκωμωδία που σκηνοθετήθηκε από τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο» τονίζεο η Φώφη Γεννηματά και επισημαίνει πως σήμερα »τυπικά διαλύθηκε ο συνεταιρισμός που έκανε μεγάλη ζημιά στη Χώρα».

«Ο Καμμένος φεύγει, αλλά οι Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν» συνεχίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και προσθέτει:

«Τυχόν Κυβερνητική συνέχεια με υπολείμματα και γυρολόγους της πολιτικής, ακόμα και αν εξασφαλίσει την τυπική ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο σε νέα αδιέξοδα θα οδηγήσει. Δεν υπάρχει λαϊκή και ουσιαστική εμπιστοσύνη στον κ.Τσίπρα και στον ετερόκλητο Κυβερνητικό θίασό του. Εκλογές τώρα».

loading...

1 thought on “Γεννηματά: Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και την φαρσοκωμωδία – Εκλογές τώρα!

  1. Εκλογές τώρα; Για να αναλάβετε πάλι την εξουσία με τα συνεταιράκια σας της ΝΔ; Τα ίδια χάλια είστε με τους σημερινούς. Στα δικά σας χνάρια βαδίζουν, αυτά που αφήσατε κι εσείς και η ΝΔ,διαλύοντας την Ελληνική οικογένεια.
    Εχετε μεγάλο θράσος ρε γαμώτο κι εσείς και τα συνεταιράκια σας. Κατακρεουργήσατε τα εισοδήματά μας,έχετε εξαλείψει κάθε ίχνος του κοινωνικού κράτους,έχετε απλώσει τα πλοκάμια της διαπλοκής και της ρεμούλας μέχρι τον πιο ακραίο ιστό του κράτους,μειώσατε μισθους συντάξεις,μέχρι και το επίδομα το ΟΑΕΔ μειώσατε κατά 100€,ρημάξατε τα ασφαλιστικά ταμεία,γίνατε όλοι σας πλουσιώτεροι κατά πολλά εκατομμύρια,σε αντίθεση με τον λαό που έχει χάσει σχεδόν τα πάντα.
    Τα ίδια λοιπον συνέχισαν να κάνουν και τουτοι εδώ σήμερα,αφού έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροί τους είναι δικά σας "παιδια",που ήθελαν να συστρατευτουν με τον ΣΥΡΙΖΑ για να…. σώσουν την Ελλάδα.
    Θα φάτε καλά όμως καί τα τρία κόμματα της συμφοράς,στις επόμενες εκλογές. Θα τρίβετε τα μhttps://www.frontpages.gr/d/20190114/504/Kontra-Newsατάκια σας ώσπου να τα βγάλετε.

Comments are closed.