Αποφράδα ημέρα για την Ορθοδοξία….Σήμερα 5/1/19
Γ΄ Άλωση της Κων/πολης Ο αδίστακτος και ανάλγητος αιρετικός Πατριάρχης, τελικά έσχισε την Εκκλησία. Πρόσθεσε στήν αίρεση κι ένα σχίσμα!ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:Αποφράδα ημέρα για την Ορθοδοξία….
Σήμερα 5/1/19 Γ΄ Άλωση της Κων/πολης από τους Σταυροφόρους της Δύσης: Βατικανό,ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ, Μέρκελ/Ποροσένκο, Ουκρανο-ναζί…
Ο Βαρθολομαίος για χάριν του Βατικανού έσχισε και την Ανατολική Εκκλησία παρέδωσε σε άνομους Ουκρανο-αμερικάνους σχισματικούς Τόμο Αυτοκεφαλίας...

Αποφράδα ημέρα για την Ορθοδοξία….Σήμερα 5/1/19 Γ΄ Άλωση της Κων/πολης από τους Σταυροφόρους της Δύσης:
Βατικανό,ΝΑΤΟ,ΕΕ,ΗΠΑ,Μέρκελ/Ποροσένκο,Ουκρανοναζί…..Ο Βαρθολομαίος για χάριν του Βατικανού έσχισε και την Ανατολική Εκκλησία παρέδωσε σε άνομους Ουκρανο-αμερικάνους σχισματικούς Τόμο Αυτοκεφαλίας.
Όπως μεταδίδει το τούρκικο πρακτορείο Anadolu o Βαρθολομαίος παρέδωσε στον Porochenko, την
πράξη Αυτοκεφαλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας που όμως τυγχάνει σχισματική…


O Bartholomew of Constantinople υπέγραψε ένα διάταγμα χορήγησης Αυτοκεφαλίας στην Σχισματική Ναζιστική Orthodox Church in Ukraine.

Η τελετή έγινε την 5.1.19 παρουσία του Petro Poroshenko στην Κων/πολη. Το διάταγμα ή « tomos, » θα παραδοθεί στον σχισματικό Metropolitan Epifaniy, στις 6 Γενάρη.

Φωτο/ Βαρθολομαίος και Επιφάνιος ο μητροπολίτης Κιέβου διορισθείς από πρόσφατη αντικανονική Ενωτική Σύνοδο…

Η Κων/πολη κάλεσε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίας ν΄αναγνωρίσουν τη νέα Ουκρανική »Εκκλησία »(ria)..Τώρα βαθαίνει το σχίσμα και επεκτείνεται ο κατακερματισμός ..

Eπίσης ο Ποροσένκο κάλεσε τον Βαρθολομαίο να επισκεφθεί την Ουκρανία…Αμέσως μετά την υπογραφή της Αυτοκεφαλίας ο δικτάτορας Ποροσένκο που σφάγιασε 10.000 Ορθοδόξους στο Ντονμπάς είπε « Θέλω να σας πω: σας περιμένουμε στην Ουκρανία και ανυπομονούμε να γίνει »….


Δεν υπάρχουν σχόλια :