Ο Αλέξης Τσίπρας και το καθεστώς που μεγάλωσε πόνταρε τα πάντα στο ξεπούλημα της ελληνικής Μακεδονίας. Διέλυσε πολιτικά κόμματα και ξεφτίλισε κάθε Κοινοβουλευτική διαδικασία με σκοπό να ανταλλάξει εξουσία με εθνικά περιουσιακά στοιχεία. Μπροστά στη μήνιν του μακεδονικού λαού μας έβγαλε ταραχοποιούς από μέσα τη Βουλή για να διαλύσουν ένα δημοκρατικό συλλαλητήριο. Τώρα εκτοξεύει πυροτεχνήματα καθώς υπολόγιζε στην πολιτική εξουδετέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη εκ των έσω και δεν τα κατάφερε.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει τα πάντα μέχρι αύριο το βράδυ για να γίνει η ψηφοφορία της ανύπαρκτης Συμφωνίας των Πρεσπών. Θα βγάλει και θα βάλει όσους ταραχοποιούς χρειάζεται. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, μόνο για το βαθύ Κράτος της Ελλάδας, όμως. Χωρίς 151 ψήφους έρχονται εκλογές και το ξερίζωμα της διακομματικής παρασιτικής Μαφίας που καταλήστευσε τη χώρα. Οι αλυσίδες σπάνε και τρέμουν οι αυλικοί.

Η Παπακώστα όμηρος της Μακεδονίας, η Κουντουρά εξαφανισμένη, ο Θεοχαρόπουλος καταληψίας έδρας, ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ (!) στην έξοδο της Βουλής και ο Δανέλλης διαλύτης του ποταμιού. Αυτά είναι τα πιόνια παράδοσης των Ελλήνων Μακεδόνων και δεν φτάνουν για το 151. Χρειάζονται 2 πιόνια θύματα για τον Αλέξη Τσίπρα, για να ψηφίσουν κάτι που δεν έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή.


Ευχόμαστε να μην βρει τον Εφιάλτη των Ελλήνων Μακεδόνων και να νικήσει η Δημοκρατία μας. Να ηχούν χαρμόσυνα τελικά οι καμπάνες την Μεγάλη Παρασκευή της Μακεδονίας. Οι καταληψίες της εξουσίας να λογοδοτήσουν στο βήμα της Βουλής και μόνο, μέχρι το τέλος.

Όλα τα άλλα που θα ακουστούν και θα γίνουν μέχρι την ψηφοφορία είναι νερό στο μύλο διαφυγής του Τσίπρα από την πρώτη αληθινή και μοιραία πολιτική του ήττα.

Λ.ΚΑΛ.

loading...