Αυτός είναι ο ντελιβεράς που έγινε viral: Βγήκε μέσα στα χιόνια να παραδώσει παραγγελία (βίντεο)

Viral έχει γίνει το βίντεο που δημοσίευσε αυτός ο ντελιβεράς από την Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, ο ντελιβεράς αποφάσισε να βγάλει βίντεο για να δείξει τις δυσκολίες του επαγγέλματός του.

Ετσι χθες, κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου έριχνε χιόνι στην Κοζάνη, ο ντελιβεράς ξεκίνησε την δουλειά του ώστε να παραδώσει τις παραγγελίες στους πελάτες του.

Καταγράφοντας με την κάμερά του, την πορεία που κάνει μέσα στο χιόνι, ο ντελιβεράς παρά την χιονόπτωση και την κακοκαιρία κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί για να παραδώσει την παραγγελία στην ώρα της.

Έτσι παρά το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Κοζάνη και άλλες ορεινές περιοχές, ο ντελιβεράς έκανε την δουλειά του κανονικά.

Η χιονόπτωση στην Κοζάνη ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας με αποτέλεσμα σήμερα το χιόνι να το έχει στρώσει στην περιοχή, ενώ τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω κακοκαιρίας.

loading...

1 thought on “Αυτός είναι ο ντελιβεράς που έγινε viral: Βγήκε μέσα στα χιόνια να παραδώσει παραγγελία (βίντεο)

  1. ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ!!! …ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ…ΕΥΓΕ…ΝΑ'ΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝΕ….Α ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΣΥΡΙΖΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ SANTA CLAUS ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΝΕΚΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! ΝΑΝ΄ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ AP'TON KOYMMOYNISMO ΓΕΜΙΣΕ ΠΟΡΝΕΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑ ΧΡΟΝΙΑ,,,,,ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΡΕΕ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!….ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΕΣΤΗ….ΤΙ ΚΙ'ΆΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ''ΠΟΥΤΣΗ??''? ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ?….ΤΙΠΟΤΑ ΑRKIDIA KANIS ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ !… ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΗΚΙΟΝ ΕΙΠΕ ΤΟ PAINTI!!!! ΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΣΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ….ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ MOY ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ!! ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ…ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!…ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ….ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!

Comments are closed.