Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε φέτος στο Survivor 3


Πυρετωδώς γίνονται οι προετοιμασίες για το νέο Survivor και ήδη τρέχουν τα σχετικά διαφημιστικά στον ΣΚΑΪ για τις οντισιόν.


Όλα δείχνουν ότι τον Φεβρουάριο, όπως έγινε την πρώτη χρονιά προβολής του, θα έρθει στις οθόνες μας το Survivor 3. Πολλές οι αλλαγές που θα έχει φέτος το παιχνίδι, βασικότερη όλων ότι αυτό που θα δούμε ουσιαστικά θα είναι το Survivor Ελλάδα - Τουρκία. Έλληνες παίκτες στη μια πλευρά, Τούρκοι στην άλλη και κύριος στόχος να μεγαλώσει το ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές, οι οποίοι πλέον δεν θα ταυτίζονται με έναν παίκτη αλλά με μία ομάδα.

Όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θέλουν ανανέωση.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνίσματα, θα υπάρξει ανανέωση και νέος βαθμός δυσκολίας.

Θα δούμε νέες πίστες, ενώ θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και τα έπαθλα, αφού θα διαφοροποιηθούν και αυτά. Τα μέτρα φύλαξης θα είναι πολύ αυστηρά για τους παίκτες, ώστε να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, όπως τυχόν «ανταλλαγές» για τροφή.

Ο Τούρκος παραγωγός θέλει φέτος πρόσωπα αναγνωρίσιμα και λαμπερά, γι’ αυτό είναι διατεθειμένος να βάλει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη. Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγεται ότι έχουν δεχτεί πρόταση, αν και το κανάλι μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κώστας Καραφώτης είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει, όπως και η Έλλη Παπαγγελή. Πρόταση δέχτηκε και η Ειρήνη Κολιδά από το Survivor 1, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, η τραγουδίστρια Ζόζεφιν και η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, που την βλέπουμε καθημερινά στο σίριαλ Έλα στη θέση μου, στον Alpha.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :