Δείτε τα SMS της ντροπής:Πως ο ΣΥΡΙΖΑ «μετέφερε» οπαδούς στη Θεσσαλονίκη(εικόνα)

Όπως αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης, το κομματικό επιτελείο εστειλε χιλιάδες sms στον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντας ότι έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να τους μεταφέρουν δωρεάν στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το μήνυμα που εστειλαν σε φίλους και στελέχη του κόμματος, η μετακίνηση είναι δωρεάν.

Μάλιστα στο ίδιο μήνυμα, το οποίο δημοσιεύει το protothema.gr, τόνιζαν την ανάγκη για μια μεγάλη συγκέντρωση για «επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας».
Δείτε το μήνυμα

loading...

2 thoughts on “Δείτε τα SMS της ντροπής:Πως ο ΣΥΡΙΖΑ «μετέφερε» οπαδούς στη Θεσσαλονίκη(εικόνα)

  1. καλα δεν εχετε διδακτη απο την ιστορια οτι οι αριστεροι ηταν παντα ο καρκινος του τοπου.τι περειμενατε να τηρισουν τις υποσχεσεις τους.αυτοι θελουν να μας διαλυσουν θα καθομαστε με σταυρομενα τα χερια;

  2. Σε πεντε εως δεκα πουλμαν χωρανε οι ψηφοφοροι τους.θα παρουν τον μπουλο στις εκλογες.Βεβαια υπαρχουν και καποιες χιλιαδες ελληνοποιμενοι μεταναστες που περνουν επιδοματα,επιδομα ενοικιου,μπουναμαδες στις γιορτες,τζαμπα ανεβοκατεβαινουν στα μεσα μαζικης μταφορας,τζαμπα τρωνε μαυρα δουλευουν και θα τους ψηφισουν.Ενας γνωστος μου Αλβανος που κολλαει ενσημα τον χρονο τοσα οσα για να θεωρειται μικροεισοδηματιας και βγαζει απο μαυρη δουλεια τα αντερα του,περνει ολα τα επιδοματα και χριστουγεννιατικους μπουναμαδες,δηλωνει ευθαρσως οτι θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ γιατι ειναι καλος προθυπουργος και βοηθαει τους φτωχους.το περισσευμα των χρηματων του το στελνει στην Αλβανια.Αυτη ειναι η Ελλαδα του Τσιπρα.

Comments are closed.