Μπακογιάννης: Τον φασισμό τον πολεμάς στις γειτονιές (pic)

Η απάντηση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων για τον περίπατο στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει τις επικρίσεις που δέχθηκε για την βόλτα που έκανε στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Θα συνεχίσω να περπατάω σε όλη την Αθήνα και να μιλάω με όλους, όπως κάνω τόσα χρόνια, γιατί η δημοκρατία δυναμώνει με την πραγματική έγνοια για τα προβλήματα, ιδιαίτερα των ξεχασμένων συμπολιτών μας. Γιατί θέλουμε μια Αθήνα χωρίς μίσος, χωρίς φόβο, χωρίς κραυγές και ψιθύρους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης και συνεχίζει λέγοντας πως «η πρόταση είναι, αντί να κάνουν αφ’ υψηλού πολιτική ανακτόρων (το παθαίνουν συχνά αυτό οι παροικούντες το Μέγαρο Μαξίμου), καλύτερα να σκεφτούν το σχέδιο τους για την Αθήνα. Και όταν ανακοινωθεί ο υποψήφιος τους, να πάμε να περπατήσουμε την πόλη μαζί. Εκτός αν έχουν συνηθίσει στα παχιά χαλια και πια φοβούνται μην λερώσουν τα παπούτσια τους».

loading...

6 thoughts on “Μπακογιάννης: Τον φασισμό τον πολεμάς στις γειτονιές (pic)

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Από ΄δω είχε, από ΄κει είχε το επέβαλε το τυχερό παιδί τελικά η μάνα του ως υποψήφιο δήμαρχο.
    Άντε μετά να διώξει την τσίμπλα του ο Ελληνας και να ξεκολλήσει από τζάκια και διάφορα σόγια, που του έχουν κάνει την ζωή "ποδήλατο"… Και ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε εκεί στην ψωφοδεξιά να πει: "Ρε, τι γίνεται εδώ; Τσιφλίκι τους έκανε το μητσοτακέϊκο το κόμμα;". ΟΥΣΤ !!!

  3. Μπακογιάννης: Τον φασισμό τον πολεμάς στις γειτονιές…

    Τον Μιζοτακισμό πως τον πολεμάς είναι το πανελλαδικό ερώτημα .

    Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

  4. ημίαιμος αλλοδαπός ελληνόφωνος πράκτορας χαβα ναγκίλα βιζο λα βίζο λα βίζο [- Αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων στους αλλογενείς

  5. Φοβερά υποκριτικό και αντιπαθητικό τσογλάνι!

  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.