Τσίπρας: Nα φύγει ο Καμμένος; Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει; – BINTEO

Καθησυχαστικός για το μέλλον της συγκυβέρνησης θέλησε να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους δεν έδειξε να ανησυχεί από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου
και τις προθέσεις του ίδιου και των ΑΝΕΛ αναφορικά με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κυβερνητικά στελέχη έβαλαν «πάγο» στο αίτημα του κ. Καμμένου για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να αποτραπεί η κύρωση της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή.

Το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους «έχετε plan b αν ο Καμμένος αποχωρήσει και πάρει τους υπουργούς του;», με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά «Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει; Μην ανησυχείτε!».

Αναλυτικά ο διάλογος που είχε ο Πρωθυπυουργός με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες:

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: «Έχετε plan b αν ο Καμμένος αποχωρήσει και πάρει τους υπουργούς του;»

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (χαμογελώντας): «Όχι ρε παιδιά που να πάει; Μην ανησυχείτε.»

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: «Θα έχουμε άγρια κόντρα αύριο;»

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: «Όχι, ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση. Μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα; Με Χρίστο Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το “σεις και με το σας”. Σαν να είναι στην Οξφόρδη».

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: «Για ποιο λόγο θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη;»

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: «Δεν υπάρχει λόγος. Έχουμε καθυστερήσει. Κάθε μήνα κάνουμε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

loading...

2 thoughts on “Τσίπρας: Nα φύγει ο Καμμένος; Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει; – BINTEO

  1. Έχει τον Καμμένο για να λέει ο Τσίπρας ότι στην κυβέρνηση του εκπροσωπούνται και οι αριστεροί και οι δεξιοί, άρα με αόριστη γενίκευση, όλοι. Αν ήθελε να κάνει μια καθαρά αριστερή κυβέρνηση θα συγκυβερνούσε με το ΚΚΕ και θα είχε όλη την δεξιά και τους διαφωνούντες απέναντι του. Εντάξει, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τελείως μόνοι τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουν τους Καραμανλικούς (Παυλόπουλο, Παπακώστα) έχουν και τη ΝΔ του Κυριάκου με έναν εισηγητή πάντα από την ΝΔ και έναν από ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για όλα τα νομοσχέδια, έχουν τους μουσουλμάνους βουλευτές που δηλώνουν παρανόμως Τούρκοι. Επίσης όλο και κάποιο κόμμα τσοντάρει τις ψήφους του για να περάσουν τα νομοσχέδια, την μια ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, την άλλη η ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, την άλλη το ΠΑΣΟΚ, θα διευκολύνει την κατάσταση το ΚΚΕ με την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ή το ΠΑΡΟΝ τους και κάτι ανάλογο θα κάνει σε ελάχιστο βαθμό και η ΧΑ. Κοινώς όλη μαζί κυβερνούν κατά βάθος. Το λέω γιατί όλα τα νομοσχέδια στο τέλος περνάνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ακόμα και τα ποιό αντιλαϊκά. Γι αυτό είναι χαλαρός και ο πρωθυπουργεύον και λέει για τον μεν Πάνο Καμμένο που να πάει, που θα βρει καλύτερα. Για την δε αντιπολίτευση, εντάξει θα γίνει μια συζήτηση και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. ΔΟΥΛΕΜΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Comments are closed.