Θα «μιλήσουν» τα όπλα στη Μιτρόβιτσα: GRU & Σέρβοι θα ισοπεδώσουν τους Κοσοβάρους – Διαταγή Πούτιν να τελειώσει οριστικά η «Μ. Αλβανία»

Σκηνικό απόλυτης ρήξης και σύγκρουσης κυοφορείται στην Μιτρόβιτσα μετά την
πρόσφατη εισβολή της αστυνομίας του Κοσόβου και την σύλληψη Σέρβων πολιτών.

Το πρόγραμμα των Αλβανών Κοσοβάρων να προκαλέσουν τους Σέρβους κατοίκους της περιοχής, θέλοντας να τους εξωθήσουν ουσιαστικά σε νέα φυγή λόγω του σχεδίου ενώσεως με την Αλβανία έως το 2025, δεν πρόκειται να στεφθεί με επιτυχία. 

Για το ζήτημα αυτό Αλβανός πρώην μέλος των μυστικών υπηρεσιών προειδοποιεί για τεράστιο κίνδυνο στην Μιτρόβιτσα, από την ισχυρή παρουσία Ρώσων πρακτόρων, οι οποίοι μαζί με Σέρβους, ετοιμάζουν σοκ και δέος στους συμπατριώτες του.

Το μέλος της αλβανικής υπηρεσίας πληροφοριών SHISH, μέλος του αλβανικού απελευθερωτικού στρατού KLA και KPC, Naim Miftari, προειδοποίησε για τον κίνδυνο που μπορεί να προκληθεί στη Μιτρόβιτσα.

Ο Αλβανός «ειδικός”, αναφέρει σενάριο που προμηνύει ακόμα και την διχοτόμηση της πόλης με ρωσική βοήθεια.

Ο Miftari προειδοποιεί την Ειδική Αστυνομική Μονάδα του Κοσσυφοπεδίου, ROSU, για το τι μπορεί να συμβεί στη Μιτρόβιτσα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη Μιτρόβιτσα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν επαγγελματίες, Ρώσους-Σέρβους δολοφόνους οπλισμένους ως τα «δόντια” και η ιστορία θα ομοιάζει με το Σεράγεβο.

«Η κυβέρνησή μας, ιδιαίτερα η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου θα πρέπει να προσέξει τις κολακείες του Σέρβου προέδρου Βούτσιτς, ότι οι διαδηλώσεις των Σέρβων είναι ειρηνικές, διότι «εκεί θα σας στήσουν την παγίδα με την πρόκληση θύματος για να κατηγορηθεί στην συνέχεια η Πρίστινα και να ξεσπάσει σερβική εξέγερση.

Μην ξεχάσετε αυτό που έγινε στις 01-03-1992 στο Σεράγεβο, όταν οι Σέρβοι είχαν χρησιμοποιήσει ένα γάμο στο οποίο έγινε εκτεταμένη χρήση όπλου από ελεύθερο σκοπευτή για να ξεκινήσει η εξέγερση.

Ένα ρεαλιστικό σενάριο είναι αυτό στο οποίο  μέλος της αστυνομικής δύναμης Rosu θα είναι ο κύριος στόχος Ρώσου ή Σέρβου πράκτορα, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε αντίποινα κατά του σερβικού πληθυσμού από την αστυνομία του Κοσσυφοπέδιο.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ήδη υπάρχουν εκατοντάδες μέλη της επίλεκτης 63ης σερβικής Ταξιαρχίας αλεξιπτωτιστών στο Β.Κοσυφοπέδιο», καταλήγει ο ίδιος.

Όντως οι Σέρβοι είναι σφόδρα ενοχλημένοι από τα πρόσφατα γεγονότα (με την σύλληψη αξιωματούχου από τις ειδικές αλβανικές δυνάμεις ROSU ), τα οποία αποτελούν πρόκληση για τους ίδιους και ετοιμάζονται να «πάρουν» την κατάσταση στα χέρια τους με την αποστολή παραστρατιωτικών δυνάμεων στο  Κοσσυφοπέδιο, την ίδρυση παράλληλων δομών διακυβέρνησης με επόμενο βήμα την απόσχιση.

Επίσης είναι γνωστό ότι εκατοντάδες Ρώσοι επίλεκτοι πράκτορες της GRU ευρίσκονται στην περιοχή της σερβοβοσνιακής δημοκρατίας στην Βοσνία, στο Νις της Σερβίας και στην Μιτρόβιτσα, προκειμένου να προβούν σε επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της «χώρας”-μαριονέτα.

Σε πρόσφατο άρθρο μας είχαμε αναφέρει σε σχέση με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Β.Μιτρόβιτσα πριν λίγες ημέρες, ότι ο Ρώσος πρέσβης στο Βελιγράδι Αλεξάντρ Τσεπούριν, είχε απειλήσει τότε ευθαρσώς τις αρχές της Πρίστινα λέγοντας: «να μην υπερεκτιμούν τις εξουσίες τους».

Για το ευρύ κοινό πρέπει να γίνει γνωστό ότι η Ρωσία έχει δικαίωμα στρατιωτικής επέμβασης στο Κοσσυφοπέδιο, βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ παλαιότερα, με τα οποία ορίζονταν η ίδια ως εγγυήτρια χώρα.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα κινηθεί η Μόσχα το επόμενο διάστημα απέναντι σε ΝΑΤΟ, KFOR και Αλβανούς που προκαλούν συνεχώς.

https://www.triklopodia.gr/

loading...

1 thought on “Θα «μιλήσουν» τα όπλα στη Μιτρόβιτσα: GRU & Σέρβοι θα ισοπεδώσουν τους Κοσοβάρους – Διαταγή Πούτιν να τελειώσει οριστικά η «Μ. Αλβανία»

  1. Άρε πουτσα που θα πέσει στο κωλο των γαμοαλβανων χαχαχα

Comments are closed.