Μανώλης Πετσίτης: Η προσωποποίηση της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ξέρουμε αν θα βγουν χειροπιαστά στοιχεία για οικονομικά αλισβερίσια μεταξύ του συμμαθητή του Παππά και του Μαξίμου μέσω
βενεζουελάνικων – κυπριακών οffshore όπως πληροφορούμαστε από τον Τύπο ή αν θα ξεφουσκώσει και αυτό το σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή καλύφθηκαν εντέχνως τα ίχνη του.

Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι ο άλλοτε… βιοπαλαιστής συμμαθητής έβαλε την ταφόπλακα στο υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Πλεονέκτημα που κλυδωνίζονταν εδώ και καιρό πότε με τα βοσκοτόπια και τους κόκκινους εργολάβους, πότε με τις μπίζνες της οικογένειας Τσίπρα, πότε με τις εξυπηρετήσεις συμφερόντων ημετέρων, με τον κολλητό του Μαξίμου να του δίνει την χαριστική βολή.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο οι αριστεροί σωτήρες το σκάνδαλο Πετσίτη τους ανήγαγε κι επισήμως σε αδίστακτους κατσαπλιάδες.

Τους έκανε να μοιάζουν χειρότεροι από τους κακούς προηγούμενους, που κατάκλεβαν την Ελλάδα οδηγώντας την στα μνημόνια, όπως διατρανώνει ο λαοπρόβλητος. Χειρότεροι, διότι ό, τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι σε σαράντα χρόνια το κατάφεραν αυτοί σε τέσσερα.

Εννοείται ότι δεν κάνουμε διαγωνισμό κλεψίματος ή συμψηφισμό σκανδάλων.

Όταν όμως κατακτάς την εξουσία με κύριο σύνθημα την πάταξη της διαφθοράς που οδήγησε την Ελλάδα στο τέλμα, και αποδεικνύεται ότι οι προγενέστεροι ήταν αρσακειάδες μπροστά σου, τότε δεν δικαιούσαι να επικαλείσαι την ηθική ανωτερότητα. Κολυμπάς στα ίδια μολυσμένα νερά της εξουσίας και της διαπλοκής, και είσαι εξίσου υπόλογος με αυτούς που κατηγορείς.

Πλέον μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις ο άνθρωπος που θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων κάηκε ολοσχερώς.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι το μοναδικό μέλημά του ήταν να καταλάβει την εξουσία μαζί με τους κολαούζους, όπως έλεγε κι η σύντροφός του. Και επειδή λόγω ανεπάρκειας δεν κατάφεραν να την κατακτήσουν επιδόθηκαν σε ένα απίστευτο πλιάτσικο ημετέρων.

Δυστυχώς όμως η λεηλασία είχε βασικό θύμα την πατρίδα και το μέλλον της. Δεν δίστασαν μπροστά στην εγκαθίδρυση του λούμπεν καθεστώτος τους να ξεπουλήσουν τα πάντα για να βγουν από τα λαγούμια που κατοικούσαν αυτοί και οι διάφοροι Πετσίτηδες.

Αυτή είναι η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωποποιείται στον Πετσίτη.

Στον δήθεν αριστερό που μόλις αντίκρισε το χρήμα θόλωσε, ξέχασε την επανάσταση και το δίκιο του λαού και έπεσε σαν λιγούρι να απολαύσει τα προνόμια του καπιταλισμού που κάποτε κατήγγειλε.

Τώρα αν οι εξαπατημένοι πολίτες, μετά από το ολοκληρωτικό ξεβράκωμα της ηθικής της πρώτης φοράς αριστερά, ετοιμάζονται να τιμήσουν πάλι δια της ψήφου τους τον λαοπρόβλητο λόγω της νυν αλλά και της μελλοντικής ελεημοσύνης, το κρίμα στο λαιμό τους.

Οι υπόλοιποι τί φταίμε;

πηγη

loading...