Κεραυνούς από τον Βασίλη Πετρομιχελή στην Βολευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη

Απαντάω στην γραπτή δήλωση της Φωτεινής Βάκη, για το έγκλημα στη Λευκίμμη:

Ναι στην χώρα του ελληνισμού δεν χωράνε οι Φασίστες και οι Ναζί. Όλοι μας καταδικάζουμε τους εγκληματίες και τα εγκλήματά τους.
Όπως εσύ δεν τους θέλεις, δεν τους θέλω ούτε εγώ, με την διαφορά όμως ότι τα δύο άκρα είναι επισυναπτόμενα ως προς τις πράξεις τους. Η αριστερά κατά πόσο είναι αθώα σε εγκλήματα και προδοσίες; Θα σας παρακαλούσα κα Φ.Β. να πάτε και να κάνετε εξαγγελίες στην Βόρεια Κορέα και όχι στην Κέρκυρα…

Εσύ δεν ήσουν που είχες επισκεφτεί τις εργατικές κατοικίες στον Αη Γιάννη της Κέρκυρας με τον Κώστα Παυλίδη, πριν από δυόμιση χρόνια; Απ’ ότι θυμάμαι ήταν ένα μεσημέρι Παρασκευής και μάλιστα στις 17/6/2016, ή κάνω λάθος; Μήπως θυμάσαι τι είχες δηλώσει; Εάν ΟΧΙ άφησέ με λοιπόν να σου θυμίσω εγώ που δεν έχω ξεχάσει:

«υπάρχουν ορισμένες μικρές εκκρεμότητες όσον αφορά τα της Εταιρείας, για την ολοκλήρωση του έργου, και, βεβαίως, θα πρέπει τάχιστα να προχωρήσει η σύμβαση για το αποχετευτικό σύστημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθηθούν πολύ αυστηρές προθεσμίες, γιατί πραγματικά είναι κρίμα να έχουμε δώσει όλες μας τις δυνάμεις για την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, να έχουμε φτάσει στην πηγή και να απομένει να πιούμε νερό. Ελπίζω και εύχομαι εντός των επόμενων ημερών να παρακαμφθούν τα όποια προσκόμματα έχουν εμφανιστεί και αυτή η “οδύσσεια” να έχει αίσιο τέλος».

Εσύ Φ.Β. μιλάς για έναν εγκληματία φασίστα. Εσείς δεν είσαστε εγκληματίες όταν κάνετε τον ελληνικό λαό να ελπίζει με τα ψέματά σας; Το έγκλημα στον Αη Γιάννη δεν είναι και δικό σας; Τα 1000 μέλη των 176 οικογενειών τι είναι; Αυτά δεν είναι και δικά σας θύματα; Γνωρίζεις κα Φ.Β. πως υπάρχουν οικογένειες που κατοικούν σε αυτές τις εργατικές κατοικίες ενώ εσείς οι κυβερνώντες τους έχετε κόψει το ρεύμα και το νερό; Γνωρίζεις πως αυτές οι οικογένειες μαζεύουν το βρόχινο νερό για να πλυθούν και για να μαγειρέψουν;

Οπότε θα σε παρακαλούσα να μαζέψεις το θράσος σου όταν μιλάς για εγκλήματα. Να “τσακιστείτε” να έρθετε στον Αη Γιάννη και να ζητήσετε εδώ και τώρα, συγγνώμη, στους 1000 Κερκυραίους και μάλιστα από τον κάθε έναν ξεχωριστά.

ΥΓ. Εάν θέλετε εσείς οι κυβερνώντες μας και δη δυνάστες μας να ξανακάνετε πολιτική στην Κέρκυρα, να παραδώσετε τις εργατικές κατοικίες άμεσα. Δεν είναι δυνατόν οι ξένοι να έχουν δωρεάν κατοικίες με θέρμανση τον Χειμώνα και Αιρκοντίσιον το Καλοκαίρι, με επιδόματα, με διατροφή και με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι Έλληνες Κερκυραίοι του Αη Γιάννη να πίνουν βρόχινο νερό.

Απλά ντροπή σας.-

Βασίλειος Πετρομιχελής

loading...