ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ





Γράφει η Φανούλα Αργυρού

Σε μια χώρα που βρίσκεται στο στόμα του λύκου (Τουρκίας) με καθημερινές παραβιάσεις, παρενοχλήσεις, εκβιασμούς, απειλές και…

αντιμετωπίζει από τα χερσαία σύνορά της εχθρικές διαθέσεις για την εδαφική της ακεραιότητα, σχέδια αλλαγής της Ιστορίας της εντός και εκτός συνόρων, ενοχλήθηκαν κάποιοι επιτήδειοι (ελαφρυντικός ο χαρακτηρισμός) γιατί ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκε η μαθητιώσα νεολαία να διαμαρτυρηθεί!!

Ξεσηκώθηκαν λοιπόν οι μαθητές στη Βόρεια Ελλάδα «κατά της προδοσίας των πολιτικών και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, είναι μια πραγματική Ελληνική «ιντεφάντα» (στα Αραβικά σημαίνει «σεισμός», έγραψε ο Αιμίλιος Σάλαζαρ 1.12.2018 στον Ινφογνώμων. Το οποίο άρθρο τιτλοφόρησε η ιστοσελίδα ως «Εκπληκτικό, διαβάστε και διαδώστε το παντού! Η γενιά της Μακεδονίας θα σώσει τη χώρα από τη γενιά του πολυτεχνείου…».
«Υπάρχει κάτι πιο αχρείο, άθλιο και αισχρό από το να κατηγορεί κανείς μαθητές 15-16 χρονών για φασισμό και τραμπουκισμό;» έγραψε ο αρθρογράφος. 
Το εθνικό ξεσήκωμα της μαθητιώσας νεολαίας μας μπορεί να θεωρηθεί και ως μια βαρυσήμαντη προειδοποίηση προς όλους. Από εκείνους στους οποίους ανήκει το αύριο. Και οι οποίοι θυμούνται εκείνους που θυσιάστηκαν παλαιότερα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτού του τόπου που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ. 
Και γιατί ντρέπονται για το βιασμό της Ιστορίας από ξένους με δικούς μας εγκάθετους. Και το πώς κατάντησαν οι σημερινοί ‘ηγέτες’ του Ελληνισμού τα ιερά χώματα για τα οποία θυσιάστηκαν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές Ελλήνων και άλλων.
Τα νεαρά μας παιδιά έχουν κάθε δικαίωμα να ξεσηκωθούν. Γιατί με τους «άθλιους και αισχρούς» που κυβερνούν σήμερα το τόπο, θα χάσουν την πατρίδα τους, τα δικαιώματά τους, την κληρονομιά τους, που τους ανήκει και δεν θέλουν να επιτρέψουν σ΄αυτούς να τους τα στερήσουν όλα αυτά για τα οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας. 
Εφόσον δε η χώρα δέχεται να βρίσκεται εγκλωβισμένοι σε κομματικά, οικονομικά και άλλα συμφέροντα με μια μερίδα μάλιστα, αποβλακωμένη στο καναπέ απολαμβάνοντας τουρκικές προπαγανδιστικές ταινίες στην μικρή οθόνη καθώς η Τουρκία προειδοποιεί σε όλα τα επίπεδα, σε αυτά τα παιδιά εναπόκεινται προφανώς πλέον το ξύπνημα των υπολοίπων.





loading...

2 thoughts on “ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  1. H αναγνώριση ύπαρξης μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας, πριν ακόμα ψηφισθεί,
    πυροδότησε τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών.
    Επίσημα πλέον γίνεται λόγος γιά "Μακεδονία του Αιγαίου". Η σειρά των απο εδώ υπερπατριωτών να απαντήσουν.
    Η συμφωνία όχι μόνο δεν έλυσε το πρόβλημα, αλλά μας άνοιξε νέο μέτωπο στα βόρεια. Δεν μας έφτανε η Θράκη και το Αιγαίο που διεκδικούν οι Τούρκοι.
    Εάν συμμαχήσουν οι Σκοπιανοί με τους Τούρκους, με τους οποίους έχουν άριστες σχέσεις, κινδυνεύουμε να κυκλωθούμε.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΦΥΠΝΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΓΥΡΙΩΝ.ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ.ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

Comments are closed.