Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς λειτουργούν σαν μαφία

Για Πετσίτη: Απαιτείται έρευνα, υπάρχει «άρωμα διαφθοράς» – Για συντάξεις: «Κοροϊδία η άρση της περικοπής»

Για υπόθεση που «αναδεικνύει άρωμα διαπλοκής» έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Αν θέλουμε να μιλάμε για στοιχειώδη διάφάνεια θα πρέπει να ελεγχθεί η υπόθεση και θα πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να πει ποιος είναι ο κ. Πετσίτης» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σημειώνοντας ότι «ο Πετσίτης δεν είναι στο περιθώριο αλλά είναι στο κέντρο των διαδικασιών».

Για το επίμαχο πρόσωπο η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ήταν ένας μονιμος συνοδός στις μετακινήσεις του Παππά την περίοδο που ήταν διεθυνητής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση» προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι «του κρατούσε την τσάντα στα ραντεβού του».

«Το πρόσωπο είναι χωρίς προσόντα και είναι επιλογή του Παππά και αυτό είναι αηδηαστικό γιατί την ώρα που πολλοί αναζητούν ένα μεροκάματο υπάρχει μια παρέα η οποία επωφελούμενης της εξουσίας έπιασε την καλή και εκμεταλλευτηκε την εξουσία εις βάρος του δημοσίου και τους ελληνικού λαού. Όπως το γεγονός ότι είναι σύμβουλος στρατηγικής ο Καρανίκας χωρίς προσόν έτσι και αυτό αναδεικνύει την φαυλοκρατία και την παρεοκρατία» συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Είναι ένας ωφελημένος η οικονομική και κοινωνική εκτίναξη του οποίου δείχνει το ποιον της κυβέρνησης. Για ένα πράγμα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τσίπρα και τον Παππά γιατι μας έδειξαν ποιος είναι ο απόπατος» πρόσθεσε στη συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ.

Θυμήθηκε, δε, μια συνομλία που είχε με τον Νίκο Παππά όταν του είχε πει ότι «η μαφία σε σέβεται όταν έχεις δικούς σου κανόνες και τους τηρείς, όταν όμως το παίζεις μαφία χωρίς κανόνες θα έχεις κακό τέλος».

«Ο κ. Παππας και ο κ. Τσίπρας λειτουργούν ως μαφία και μοιράζουν ψίχουλα στον κόσμο ως γκάνγκστερ» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύμματος χαρακτηρίζοντας «κοροϊδία» τη διαδικασία άρσης της περικοπής των συντάξεων «γιατί συνεχίζονται άλλα αδυσώπητα μέτρα».

Κληθείσα τέλος να σχολίασει τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή ότι η κυβέρνηση έδωσε το Σκοπιανό και πήρε τις συντάξεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ότι ο Τσίπρας συναλλάσεται και ότι οι Πρέσπες είναι εντολή των Αμερικανών είναι γεγονός» συμπληρώνοντας ότι «θεωρώ πιθανό να εξαγοραστεί η ψήφος βουλευτών».

loading...

2 thoughts on “Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς λειτουργούν σαν μαφία

  1. ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    του Ζήνωνα Παπαζάχου

    Σχόλιο Διόδοτου: Τί να σχολιάσω.. σε όσα λέει ο αρθρογράφος έχει απόλυτο δίκιο. Το εν λόγω άτομο είναι τελείως για τα μπάζα! Οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του γελάνε, εμείς ντρεπόμαστε, κι αυτός το θεωρεί επίτευγμα ("κατάκτηση", όπως λέει χαρακτηριστικά) ότι πάει ΠΑΝΤΟΥ χωρίς γραβάτα…
    Η παρούσα ανάρτηση βέβαια.. είναι απλώς το ΥΓ. (υστερόγραφο) ενός εξαιρετικού άρθρου με τίτλο "ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ", το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

    Ο προδότης και εγκληματίας Τσίπρας σε χθεσινή (6.12.2018) συνέντευξη στην Ρωσία, με πλήρη ασυνειδησία εκστομίζει: «Είναι κατάκτηση ότι μπαίνω σε όλα τα φόρα χωρίς γραβάτα – Από τον Λευκό Οίκο μέχρι το Κρεμλίνο»!
    "Είναι κατάκτηση ότι πηγαίνω στο Κρεμλίνο, τον Λευκό Οίκο, το Βατικανό τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα" είπε ο πρωθυπουργός. "Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά, αν θέλετε, φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση…"

    Κανείς δεν θα πει σ' αυτόν τον αγροίκο παλιάτσο, ότι η εμφάνιση και η συμπεριφορά ενός δημόσιου προσώπου, όταν αυτός είναι καλεσμένος και φιλοξενούμενος κάποιου ξένου ηγέτη, δεν είναι προσωπικό του γούστο; Ότι οφείλει για λόγους ευγενίας και τακτ, να συμμορφώνεται με την εμφάνιση και συμπεριφορά του προσώπου που τον κάλεσε, αλλιώς θεωρείται ότι προσβάλει τον οικοδεσπότη; Ότι δεν εμφανιζόμαστε όπως μας καπνίσει και μάλιστα, όταν συμβαίνει να ζητάμε κάτι από ένα οικοδεσπότη; Ότι ακόμη και το πως θα σηκώσεις το ποτήρι για ευχές, το πως θα καθίσεις στην καρέκλα, το πως θα απευθυνθείς στους γύρω σου, και μάλιστα όταν είσαι φιλοξενούμενος, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υψηλό δείκτη ευγένειας και εξυπνάδας. Ότι δεν μπορείς να επιδεικνύεις στις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις μία εικόνα, που παραπέμπει και θυμίζει την αγροίκη και βάρβαρη συμπεριφορά των σφαγέων καπεταναίων του ΚΚΕ, όταν έσφαζαν τους Έλληνες με κονσερβοκούτια.
    Ότι δεν είναι "μαγκιά" η αδιαφορία, η αναισθησία και η γαϊδουριά στην γνώμη του οικοδεσπότη, ο ενδεικνυόμενος τρόπος για διεθνείς συνομιλίες; Γιατί τότε γίνεσαι διεθνές νούμερο και σε βλέπουν και σε σχολιάζουν όλοι με "κατανόηση".

    Μήπως εδώ έχουμε πάλι την γνωστή έλλειψη επαφής του Τσίπρα με το περιβάλλον, ένα τυπικό δείγμα μιας προϊούσας σχιζοφρενικής διεργασίας;
    Πολλά τα ερωτήματα και βέβαια δεν περιμένουμε να τα καταλάβει ένας αγροίκος χωριάτης κομμουνιστής, που πρόδωσε την χώρα του και επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με κάθε καρυδιάς καρύδια. Τελικά δεν υπάρχει πιο απαίσιο είδος ανθρώπου από ένα "έλληνα" κομμουνιστή.

    Σχόλιο Διόδοτου 2 :
    Ομολογώ πως δεν το έχω χωνέψει ακόμα. Εννοώ την περιχαρή συμμετοχή του Τσίπρα μαζί με το άλλο "πράγμα" που παριστάνει το δήμαρχο, εκεί στο Μαρακές. Νιώθω σαν να μού έχουν παίξει μια άρρωστη φάρσα. Το ότι τόλμησαν και το έκαναν έτσι προκλητικά, τον απαράδεκτο αυτό λόγο του αχρείου πάνω στο έδρανο.. όλα αυτά που αποδεικνύουν, κι οι δυο τους μάς φωνάζουν κατάμουτρα, ότι ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.. όλο αυτό… ξεπερνάει κάθε αντίθετο από το τί νιώθω πως είμαι εγώ φτιαγμένος.https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/blog-post_50.html
    Ειλικρινά λυπάμαι…

  2. Φουυ που να καθησει ο αλλος…το φυλαδιο στην κωλοτσεπη και βουυρ δρομο στα πελαγα μια χαρα εχει την ησυχια του

Comments are closed.