Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

Ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο Συνέδριο απηύθυνε μήνυμα ότι η ΝΔ είναι εδώ, παρούσα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάει η χώρα μπροστά.

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του είπε πως με το συνέδριο αναβαθμίζεται και πάλι, προσθέτοντας πως στο επόμενο συνέδριο ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει ως πρωθυπουργός.

Όπως είπε ο ίδιος, με απόφαση του προέδρου θα ηγηθεί της μάχης του κόμματος για την Ευρωβουλή.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανανεώσει τη θητεία του Λευτέρη Αυγενάκη ως γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής τουλάχιστον μέχρι τις εθνικές εκλογές.

«Πάνω από όλα προέχει η νίκη της ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα. Θα τα καταφέρουμε. Ζήτω η ΝΔ» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

4 thoughts on “Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

  1. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΣΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΔ .ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ .

  2. (Την οδό της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, επιλέγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφασίζοντας να λειτουργήσει για άλλη μια φορά ως “στρατιώτης” της Νέας Δημοκρατίας, και να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών του 2019, ως επικεφαλής του “γαλάζιου” ευρωψηφοδελτίου…)

    Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε αυτόν τον τρόπο για μια τιμητική αποστρατεία ενός πραγματικού στρατιώτη της παράταξης.
    Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι σαν τους αθλητές που έχουν κάνει μια εντυπωσιακή καριέρα με ρεκόρ, με διακρίσεις, με βραβεία…

    Από υποψήφιος πρωθυπουργός επικεφαλής Ευρωψηφοδελτίου;

    Πρώην υποταχτικέ της Ντόρο- φαυλοκρατίας ξέρεις πόσοι οπαδοί, φίλοι και συναγωνιστές της όσιας οικογενείας έχουν ξεπεταχτεί, ως καμένοι, αφού πρώτα τους άρμεξαν και τους ξεζούμισαν ολοκληρωτικά …

  3. Πρώην υποταχτικέ της Ντόρο- φαυλοκρατίας ξέρεις πόσοι οπαδοί, φίλοι και συναγωνιστές της όσιας οικογενείας έχουν ξεπεταχτεί, ως καμένοι, αφού πρώτα τους άρμεξαν και τους ξεζούμισαν ολοκληρωτικά …

  4. Η ΝΟΥ-γόνο-ΔΟΥΛΑ κατέληξε ένα άρρωστο και ξεπεσμένο κόμμα , ελεγχόμενο από τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού, τους ΝΤΟΡΑΚΙΔΕΣ τους ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΕΣ και τους ΜΙΖΑΡΠΑΧΤΡΕΣ !!!

    Ποιός σοβαρός πολίτης με ενεργά αντανακλαστικά αυτοσυντήρησης, θα δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του, για να τα οικονομήσουν και πάλι τα απομεινάρια του Μητσοτάκουλα και της Ντοροφαυλοκρατίας …

Comments are closed.