Καμπανάκι για όλη την Ελλάδα: Αύξηση ρεκόρ στις γεννήσεις παιδιών από “μετανάστες” γονείς στο νησί της Σάμου

Ο λόγος για τους….«επενδυτές» του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον έχουν εγκατασταθεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Αύξηση των γεννήσεων
παρατηρείται στην γυναικολογική – μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Σάμου.Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν περιστατικά γεννήσεων εκτός από τις εγκυμονούσες από το νησί αλλά και των γυναικών που φιλοξενούνται στο ΚΥΤ Σάμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το τοπικό samos24, το 2018 (χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2018 έως και 4 Δεκεμβρίου 2018) πραγματοποιήθηκαν 198 γεννήσεις ,εκ των οποίων τα 87 παιδιά
είναι από μετανάστες που ζουν στη Σάμο.

Σχόλιο el.gr : Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει σε πανελλαδικό επίπεδο εάν και εφόσον προχωρήσουν τα προγράμματα….ένταξης των μεταναστευτικών πληθυσμών στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας.

el.gr

loading...

1 thought on “Καμπανάκι για όλη την Ελλάδα: Αύξηση ρεκόρ στις γεννήσεις παιδιών από “μετανάστες” γονείς στο νησί της Σάμου

  1. ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΑΝ ΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΑΝ)…ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 50 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ? ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΠΑΝΩ ΕΒΡΟΣ ΜΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΠΛΟΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΥΛΑΚΕΙΑ ΚΑΤΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕΡΙΑ Ε?

Comments are closed.