Είμαστε κράτος Ελεύθερο ή προτεκτοράτο; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η ξενοκρατία απλώνεται στην Πατρίδα των Ελλήνων απ’ άκρη σ’ άκρη και εάν κάποιος έχει το θάρρος να
την καταγγείλει, αμέσως οι λακέδες της, που άλλοι απ’ αυτούς παριστάνουν τους πολιτικούς και άλλοι τους δημοσιογράφους, σπεύδουν να τους κατηγορήσουν σαν “φασίστες”, “ρατσιστές” και βεβαίως σαν… συνωμοσιολόγους! Ώστε έτσι λοιπόν; Αρρωστημένη φαντασία αποτελεί το γεγονός ότι ο ξένος παράγοντας καθορίζει την δημόσια ζωή και ότι οι εκλεκτοί του εξουσιάζουν τον τόπο! Και είναι συνωμοσία γι’ αυτούς η αποκάλυψη της Αλήθειας, η αποκάλυψη της σκληρής πραγματικότητας.

Για να δούμε όμως πόσο αυτή η αναφορά στην ξενοκρατία αποτελεί φαντασίωση ή πραγματικότητα και ας θυμηθούμε ένα δημόσιο γεγονός πριν από χρόνια όταν η Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, παραδίδοντας την Προεδρία της Δημοκρατίας στον Κάρολο Παπούλια στις 8 Φεβρουαρίου 2005 και απευθυνόμενη προς τον νέο Πρόεδρο του είπε:

«Αναλαμβάνετε κύριε Πρόεδρε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν πολλά γεγονότα και εξελίξεις. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη». Προϊόν συνωμοσίας και φαντασίας “φασιστικής” λοιπόν ότι μόλις πέντε χρόνια μετά την δήλωση αυτή είχαμε το πρώτο μνημόνιο με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας!

Στην ομιλία μου στη Βουλή στις 14 Νοεμβρίου 2018 αναφερόμενος στην αναθεώρηση του Συντάγματος είπα στην αγόρευσή μου: “Το Άρθρο 27 του Συντάγματος λέει: «Καμία μεταβολή στα όρια της επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών». Το διαβάζω αντίστροφα, με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, τι μπορεί να γίνει; Αλλαγή στα όρια της επικράτειας. Όχι, κύριοι. Δεν έχει δικαίωμα ούτε καν το Κοινοβούλιο να παραχωρήσει ένα κομμάτι Ελληνικής Πατρίδας, κάτι που δυστυχώς προβλέπεται στο Σύνταγμα. Είναι Σύνταγμα αυτό ελεύθερου κράτους; Όχι. Φυσικά σε μια Ελλάδα εθνικιστική, σε μια Ελλάδα ελεύθερη, αυτό το άρθρο δεν πρέπει να υπάρχει στο Σύνταγμα. Πρέπει να καταργηθεί».

Μήπως ακούσατε να υπάρχει η οποιαδήποτε απάντηση στην αναφορά μου αυτή ότι μέσα στο ίδιο το Σύνταγμα της Πατρίδας μας, υπάρχει άρθρο που προβλέπει την διαδικασία με την οποία επέρχεται μεταβολή στα όρια της επικρατείας; Όχι βέβαια! Απόλυτη σιωπή γιατί κανέναν τους δεν συμφέρει να απαντήσει. Στην ίδια ομιλία μου αναφέρθηκα και στο περίφημο άρθρο 28 λέγοντας: “Ερχόμαστε στο άρθρο 28, που αφορά τα μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση η οποία είναι εν ισχύ με το αγγλικό δίκαιο. «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον». Ποιο μπορεί να είναι το σπουδαίο εθνικό συμφέρον που επιτρέπει την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας;

Είναι Σύνταγμα ελευθέρου κράτους αυτό ή προτεκτοράτου;Υπάρχει και μια ερμηνευτική δήλωση από κάτω, που λέει ότι το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της χώρας μας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης… Άρθρο απαράδεκτο, το οποίο μια Ελλάδα λαϊκή και εθνικιστική θα καταργήσει, πάντα νόμιμα. Μην το θεωρείτε αυτό υπερβολή. Προχθές έβλεπα κάποιες δημοσκοπήσεις από παλιά δημοσιεύματα του 2005 όπου ο ΣΥΡΙΖΑ -ο Συνασπισμός τότε- έπαιρνε 3,4%. Αυτό ίσχυε πριν δέκα μόλις χρόνια. Επί σαράντα χρόνια ήταν στο 3%-4%. Μην καταδικάζετε λοιπόν το μέλλον της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν το ξέρετε, γιατί και σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Ευρώπη το εθνικιστικό κίνημα φουντώνει και έρχεται.”

loading...

8 thoughts on “Είμαστε κράτος Ελεύθερο ή προτεκτοράτο; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Οι ψηφοφόροι εθελοτυφλούν; Δεν βλέπουν σε τι χάλι έφθασαν την Ελλάδα οι πολιτικοί και τα κόμματα της μεταπολίτευσης;

  2. Όταν ευημερεί η πατρίδα ευημερούν και οι πολίτες. Αυτά έλεγαν οι σοφοί μας πρόγονοι. Σήμερα ούτε η πατρίδα ευημερεί ούτε οι πολίτες ευημερούν.

  3. Αυτό το έκτρωμα που το λένε ΕΕ,είναι η αιτία της καταστροφής μας. Ή μάλλον οι πολιτικές που υιοθετεί. Δεν υπάρχει ούτε ισότητα,ούτε ίδια δικαιώματα στα κράτη μέλη. Δημιουργήθηκε ο Βορράς των προνομιουχων,και ο Νότος των "φτωχών συγγενών". Οι παγκοσμιοποιητές,παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην Ελλάδα. Αν αποτύχουν,θα γκρεμιστουν τα σχέδια των Γερμανών και των υπολοίπων.
    Επίλογος. ΟΛΕΣ οι εθνικιστικές δυνάμεις ας συνεργαστουν,για να δώσουμε ένα δυνατό χαστούκι,να μή πω μπουνια,σε όλους αυτούς που μας οδήγησαν στο χάλι που φτάσαμε.
    Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι γίνεται,ΔΕΝ γίνεται για το καλό μας. Γι αυτό και οι λαοί της Ευρώπης ξυπνάνε και το βλέπουμε άλλωστε, όπου γίνονται εκλογές,οι εθνικιστές θριαμβεύουν.
    Το ίδιο γίνεται και στην πατρίδα μας. Οι εθνικιστικές δυνάμεις γνωρίζουν άνθιση,αλλά τα κανάλια της παραπληροφόρισης βγάζουν την μούγγα,ή μας τα παρουσιάζουν αλλιώς. Είναι λοιπόν στο χέρι μας,μόλις μας δοθεί η ευκαιρεία,να αποδείξουμε περίτρανα ότι πατρίδα θρησκεία και οικογένεια,είνα αδιάρρηκτα στην Ελλάδα. Να αποδείξουμε ότι η πολιπολιτισμικότητα όπως θέλουν να μας την περάσουν βιαίως,δεν έχει καμία θέση εδώ. Οταν πρόκειται για πραγματικους πρόσφυγες πολέμου,ναί,να δεχτουμε ταλαίπωρες οικογένειες. Εδώ όμως γίνεται πραγματική εισβολή,από κάθε καρυδιάς καρύδι,και αν συνεχιστεί αυτό,το μέλλον μας είναι αβέβαιο. Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Ελληνες. Ολοι οι υπόλοιποι,πρέπει να είναι επισκέπτες και περαστικοί.

  4. Ολοι έχουμε στο στόμα μας τη λέξη πατρίδα.Σε ποιους όμως ανήκει η πατρίδα;Μήπως μόνο στην εξουσία και στούς λεφτάδες;Αυτοι δεν την διαχειριζονται προς το συμφερον τους;Αυτοι δεν αποφάσισαν να την μικρύνουν και να μοιράσουν τα ιμάτιάτης;;Αυτοι δεν αποφάσισαν να την φτωχύνουν,Ο λαός γεμάτος απο προβλήματα επιβίωσης αδυνατεί να δώσει μάχες.Αφηστε αυτη η περιοχή ποτέ δεν ανήκε στο λαό της

  5. καλυτερα να ειχε γινει πολεμος και να ειχαμε την αξιοπρεπεια μας, παρα τη προστασια-σκαβια της ευρωπαικης ενωσης της κρετομηχανης του κιμα οπως τους ελεγε ο μεγας ιεραρχης μας μακαριστος Χριστοδουλος.

  6. για τους Οβριους κουβεντα ομως εεε??? ειδες η φραξια Ντεϊβιτ!!!

  7. Να παρακολουθείς και την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, εάν θέλεις να ενημερώνεσαι δημοκρατικά και πλουραλιστικά.

  8. βαψωμαλλιαs πρωην πρωκτογλυφτηs του παπαρανδρεα πρωην πολιτευτηs του περιστεροχεσμενου και νυν κυρα κατινα..χατζαπαπαρα..κατα κοσμον ο πρωκτοs τηs κουραδουφλη
    Η Χρυση Αυγη κανει οτι μπορει για να υποσκαψει το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ μαθητικο κινημα για τη Μακεδονια
    deltio11.blogspot.com/2018/11/blog-post_312.html

Comments are closed.