ΝΔ για επεισόδια: Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες

«Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας
ρημαγμένης πόλης», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τα επεισόδια στις πορείες για την επέτειο του θανάτου Γρηγορόπουλου.

Και προσθέτει: «Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία. Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο. Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες. Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση».

«Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

loading...

4 thoughts on “ΝΔ για επεισόδια: Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες

  1. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΚΡΑΤΙΑ. ΧΕΖΩ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΤΙΜΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

  2. Την αποζημίωση θα την πληρώσουν τα κορόιδα και όχι το ,,,κράτος,, σύντεκνε Και για μην ξεχνιόμαστε, και επι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Τ

  3. τα ίδια είχαμε, και αυτά που λέει ο Κούλης είναι τρίχες,

  4. Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΓΚΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝΕ ΟΣΟ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ. ΖΗΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

Comments are closed.