ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι

Με την ομιλία του, που έκλεισε το συνέδριο της ΝΔ,
ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι που δεν διστάζει να υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα στο βωμό των μικροπολιτικών του επιδιώξεων, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Αφού πρώτα Σαμαράς και Γεωργιάδης έθεσαν τη “γραμμή” της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε το συνέδριο, όπως ακριβώς περιμέναμε. Με περίσσιο θράσος και κυνισμό για τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες του, με έναν ακραία διχαστικό και εθνικιστικό λόγο, αποδεικνύοντας πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι που δεν διστάζει να υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα στο βωμό των μικροπολιτικών του επιδιώξεων.

Η Ελλάδα , όμως, προχωρά μπροστά αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και τη λιτότητα, τα σκάνδαλα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την απαξίωση της Δημοκρατίας και των θεσμών.

Τουλάχιστον, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε 3 ευχάριστες μέρες στο συνέδριο της ΝΔ, ακούγοντας ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, από τους ίδιους, όμως, ανθρώπους που την επομένη των εκλογών τον περιμένουν στη γωνία για να εκλέξουν νέο αρχηγό, μετά τη δική του πανωλεθρία».

loading...

3 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Α.ΥΠΕΓΡΕΨΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ . Β .ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ ,Γ , ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟΥ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΟΣ , Δ.ΕΠΟΙΚΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . Ε .ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ,ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΕΘΝΟΣ = ΛΕΞΗ ΜΙΣΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ) .ΣΤ.ΕΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΦΥΛΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (ΠΛΗΝ Χ.Ο.) ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΠΛΗΘΩΡΑ ΙΣΛΑΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. Ζ.ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΔ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ ,ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΚΩΛ#ΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΕΚΑΝΕ ,Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ ( ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ ) ΜΕ ΞΕΝΟ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΦΡΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

  2. Η απάντηση στην συμμορία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από την Ρ.Μακρή:

    "Οι ντουλάπες που ξέβρασαν εσένα, πολιτικέ απατεώνα και τον φιλοχρήματο συνέταιρό σου, ήταν προ πολλού ανοιχτές σε κάθε λογής ύποπτες συναλλαγές με κάθε λογής μεσάζοντες, ενώ οι κερκόπορτες που άνοιξες στην οικονομία, την εκπαίδευση, την εθνική άμυνα, τα σύνορα, την περιουσία των Ελλήνων, τη Θράκη τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ήπειρο δεν πρόκειται να κλείσουν με τις εκατοντάδες χιλιάδες «ελληνοποιημένους» αφροασιάτες ψηφοφόρους που σου προμηθεύουν ο Ερντογάν, η Μέρκελ και ο Σόρος."

  3. Έχεις απολυτο δίκιο 9.18
    Είναι αδίστακτοι απατεώνες.

Comments are closed.