ΑΝΕΛ για Μητσοτάκη: Δεν τόλμησες να πεις τη μεγάλη αλήθεια που κρύβεις, ότι δίνεις το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια

«Κυριάκο, απόψε τα είπες όλα, τα υποσχέθηκες όλα, τα δίνεις όλα, εκτός από ένα. Αυτό που
περίμεναν οι Μακεδόνες και οι Έλληνες σε όλη την Ελλάδα. Δεν τόλμησες να πεις για ακόμα μια φορά τη μεγάλη αλήθεια που κρύβεις, ότι δίνεις το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Και πρόσθεσε: «Προσβάλλεις με αυτό τον τρόπο τη Μακεδονία και όλους τους Έλληνες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε καταγγέλλουμε».

loading...

5 thoughts on “ΑΝΕΛ για Μητσοτάκη: Δεν τόλμησες να πεις τη μεγάλη αλήθεια που κρύβεις, ότι δίνεις το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια

  1. Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο, οι ανελ θα είχαν φτιάξει την προίκα τους!

  2. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ !ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ *ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ * ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ? ΚΑΤΙ ΣΑΝ ^ ΑΦΟΥ ΞΕΣΧΙΣΤΩ ΣΤΑ ΜΑΜΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΘΕΝΑ ^ ΤΟΣΑ ΖΩΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΝΑΥΑΡΧΟΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΧΧΧΧΧΧL ΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !

  3. Καλά το θράσος σας δεν έχει όρια

  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  5. που βλεπεις την μαλακια ρε φιλε???βγαλε τα μπλε γυαλια και δες ξεκαθαρα την θεση της νδ…οχι ομως αυτην που περνει τωρα στο συνεδριο για να σας κανει να χειροκροτατε…δες λιγο τι ελεγε η ντορα…ξεκολατε ρε παιδια…βαλανε τον τσιπρα να κανει την δουλεια γιατι αλλιως θα καιγανε την ελλαδα…οχι και πατριωτες η οικογενεια μητσοτακη..

Comments are closed.