Έτσι όπως το πάνε, βλέπω στο τέλος όλοι οι γείτονές μας να ονομάζονται Μακεδόνες εκτός από εμάς …. που καταντήσαμε

Νομίζω πως δεν υποκύψαμε στις επιθυμίες των Σκοπιανών αλλά στις επιθυμίες των πραγματικών αφεντικών αυτού του τόπου,
δηλαδή των ΗΠΑ και της Ε.Ε. που δυστυχώς για εμάς, τυγχάνει αυτή τη στιγμή να συμπίπτουν με αυτές των Σκοπιανών. Αυτή η ασύλληπτη δουλοπρέπεια της “κυβέρνησης” που σπανίως συναντάται σε οποιαδήποτε άλλο κράτος του πλανήτη, αποδεικνύεται και με το γεγονός οτι μέχρι και η Βουλγαρία είναι διατεθειμένη να προβάλλει περισσότερη αντίσταση ακόμα και αν έχει πολύ λιγότερα να χάσει σε σχέση με εμάς. Οι Σκοπιανοί με την συμφωνία των Πρεσπών, πήραν ουσιαστικά τα πάντα. Άν προσέξεις τι ζητούσαν τόσα χρόνια και μετά δεις την συμφωνία, θα παρατηρήσεις οτι πήραν τα πάντα εκτός της ονομασίας. Αυτοί ήθελαν να ονομάζονται “Μακεδονία” διεθνώς και μόνο στις διμερείς μας σχέσεις να αναφέρονται με κάποιο άλλο όνομα.Εν τέλει συμφωνήθηκε το Βόρεια Μακεδονία για όλες τις χρήσεις, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα όπως εθνικότητα, γλώσσα κτλ, πήραν αυτό που ήθελαν εξαρχής.
Η αλήθεια είναι όμως πως δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για την “Μεγάλη Μακεδονία”. Οι Σκοπιανοί βρίσκονται στην ίδια τραγική κατάσταση με εμάς στον τομέα της πληθυσμιακής ανάπτυξης. Ο πληθυσμός τους φθίνει συνεχώς ενώ ταυτόχρονα η νεολαία τους επιλέγει την μετανάστευση. Αντιθέτως οι Αλβανοί αυξάνονται διαρκώς και σε μια δεκαετία θα αποτελούν το 50% του πληθυσμού τους αν δεν αλλάξει κάτι. Αυτό σημαίνει πως αν θεωρητικά πραγματοποιηθεί η “Μεγάλη Μακεδονία”, θα μετατραπούν αυτόματα σε μειονότητα και μάλιστα ούτε καν δεύτερη μειονότητα, καθώς εκτός απο τους Έλληνες, μέχρι και οι Αλβανοί θα είναι περισσότεροι απο αυτούς αν προσθέσεις και τους Αλβανούς μετανάστες που κατοικούν στην ελληνική Μακεδονία.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Έτσι όπως το πάνε, βλέπω στο τέλος όλοι οι γείτονές μας να ονομάζονται Μακεδόνες εκτός από εμάς …. που καταντήσαμε

  1. Με τις 105 πυραμίδες-ορόσημα που ξήλωσαν από τα σύνορά μας οι γυφτοΣκοπιανοί την περασμένη εβδομάδα τί γίνεται;;;;;…….. Δεν είναι casus belli ;!!!!………………………… …E.

Comments are closed.