ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ψηφίζει ο κόσμος Κουίκ και ΣΤ. Θεοδωράκη και όλους τους παρόμοιους ,επειδή   βγαίνουν στην τηλεόραση και τρέχουν σαν μαϊντανοί να προβάλλονται. Δε λένε και τίποτα και
πληρώνονται. Συνήθως είναι αμόρφωτα άτομα που μαθαίνουν κάτι απ έξω. Σαν τον Τσιπρα με τα αγγλικα.  Ο Παντελής Καψης ενώ ήταν υπέρ της συμφωνίας, εδώ και τον είχα διαγράψει,  επειδή κομπιάζοντας έλεγε αηδίες,  εχθες βγήκε να τα μασήσει  ότι δεν είναι υπερ. Χάνουν ψήφους βλέπετε οι ανελεύθεροι, επομένως θέσεις και μισθούς.   Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι τα κάνουν όλα για το προσωπικό τους συμφέρον; Ότι είναι παντελώς ανίκανα άτομα να ζήσουν έντιμα, αυτά  που παλαιότερα με τα μαύρα έπαιρναν πολύ περισσότερα απτους βουλευτές και τώρα που τους κοπηκαν επιδιώκουν να μας εκμεταλλευτούν και να σιτιζονται  από εμάς; ΔΕΝ ψηφίζουμε δημοσιογράφους, ηθοποιούς, συγγραφείς. Είναι 99% ψεύτες και υποκριτές σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Είναι ανήθικοι. Αυτοί έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ που τώρα κατηγορούν για το συμφέρον τους. Δε θέλουμε άλλη μπόχα στις κοινωνίες. Ο,τι και να λένε τώρα το λένε για τη τσέπη τους. Το πουλανε ακριβά, δυστυχώς σε εμάς.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ 30ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΠΟΤΕ ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΚΑΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.