Προφητεία Γέροντα Αντωνίου: «Αεροπλάνα θα πέφτουν, πλοία θα βουλιάζουν, πυρηνικοί σταθμοί θα ανατιναχτούν» (βίντεο)


Ένα πράγματι προφητικό όραμα για την εποχή μας, το οποίο είδε ο Ρώσος ασκητής Αντώνιος κατά το 1970.
Ένας ζηλωτής και Άγιος της εποχής του, οι αφηγήσεις του οποίου και τα όσα «είδε» είναι ακριβώς τα όσα συμβαίνουν στην εποχή μας και προκαλούν θαυμασμό με την εξαιρετική τους λεπτομέρεια.

Αεροπλάνα που πέφτουν, γάμοι ομοφυλοφίλων, αυτοκτονίες σε καθημερινή βάση… Είναι να απορείς με πόση ευκρίνεια τα είδε όλα ο Γέροντας στο όραμα του!
Ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα ο Ρώσος ασκητής αναφέρει…

Το υπάρχον σύστημα είναι πράγματι σατανικό, γιατί εναντιώνεται σε όλους τους νόμους του Θεού, γι’ αυτό και θα αρχίσει να αποτυγχάνει. Αεροπλάνα θα πέφτουν από τους ουρανούς, πλοία θα βουλιάζουν, πυρηνικοί σταθμοί και χημικά εργοστάσια θα ανατιναχτούν. Καταιγίδες ανήκουστης σημασίας, σεισμοί, έντονες ξηρασίες και αληθινοί κατακλυσμοί.

Ο σοδομισμός και η παιδεραστία θα δοθούν απλόχερα ως υπέρτατες εκδηλώσεις της ελευθερίας. Η προπαγάνδα αυτών των απαίσιων αμαρτιών θα αποκτήσει απίστευτη δύναμη. Περιπτώσεις ομοφυλοφιλικών γάμων θα παίρνουν τέτοια προβολή, όσο και η ανακάλυψη των αντιβιοτικών στην εποχή τους. Η σοδομική αμαρτία θα εξαπλωθεί αισθητά: αρχικά ανάμεσα στους καλλιτέχνες και τους πολιτικούς.

Θα υπάρξει ένα καταστροφικό ξέσπασμα στον αριθμό των αυτοκτονιών. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε στο τέλος δεν θα εκπλήσσει κανένα πλέον. Θα γίνει κανόνας, κάτι σαν δεδομένο
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ
  ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
  ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαααααχαχαχα καλο!!!!!!!!!!!
   που σαι mad dog να γελασεις
   που σε λιγο θαρθεις και Ε Σ Υ απο τη ψευτο σουηδια ντυμενος κατσικα να προφητευεις για το σωρρα !!!!!!
   αααααααααα χαχαχαχα

   Διαγραφή