Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ …αλβανικό και δυνατό…


Το κόμμα της ρεμούλας, της απάτης, της διαφθοράς, και με τη βούλα δικαστικών αποφάσεων είναι εδώ! Το κόμμα όχι των σοσιαλιστών, αλλά των …σοσια-ληστών είναι εδώ! Το κόμμα που ισοπέδωσε

– διάβρωσε την ηθική από τη δεκαετία του ΄70 και από εκεί, που η ελληνική Κοινωνία δαχτυλοέδειχνε έναν κλέφτη, επί των ημερών των πράσινων κλαδικών και των σκληρών “αυριανιστών” ψάχναμε να βρούμε έναν τίμιο! Το κόμμα με τις ονοματολογικές μεταλλάξεις, μετά την αποκαθήλωσή του από την Εξουσία, στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί πάλι σε αυτήν είναι εδώ, είτε ως ΠΑΣΟΚ, είτε ως “Δημοκρατική Συμπαράταξη”, είτε ως “Κίνημα Αλλαγής”! Είτε έχει αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου, είτε τον Κώστα Σημίτη, είτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, είτε τον Γιώργο Παπανδρέου, είτε την Φώφη Γεννηματά, είναι εδώ ενωμένο δυνατό και δεν αλλάζει!

Αυτό το κόμμα, που με τους μειονοτικούς Βουλευτές του στη Θράκη μας, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν Τούρκοι και μπαίνοντας στο ελληνικό κοινοβούλιο έπαιξαν τα παιχνίδια της Τουρκίας, συμμετέχοντας στο Προεδρείο του παράνομου “Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής”, όπως σήμερα οι τρεις μειονοτικοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που κρατούν σε πολιτική ομηρεία την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι εδώ!

Αυτό το κόμμα λοιπόν, στις προσεχείς εκλογές ανοίγει νέα κερκόπορτα στα εθνικά μας θέματα! Θα “ανοίξει” – για πρώτη φορά – την πόρτα του ελληνικού κοινοβουλίου σε αλβανικής καταγωγής υποψήφιο! Αφού, στην Α΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, ο Φάτος Μαλάι θα είναι υποψήφιος της Φώφης Γεννηματά!

Ο Φάτος Μαλάι είναι διαπολιτισμικός μεσολαβητής στη διεύθυνση αλλοδαπών!

Έτσι, το ΠΑΣΟΚ ενδιαφερόμενο μόνο για τα ψηφαλάκια του, δεν διστάζει να τον κατεβάσει υποψήφιο, αφού ο εν λόγω, απέκτησε μεγάλες γνωριμίες με ομοεθνείς του, που τρέφουν δεδηλωμένο μίσος κατά των Ελλήνων, όπως ακριβώς εκφράζεται από τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, ανθέλληνα – φασίστα, Έντι Ράμα!

Δικαίως λοιπόν πανηγυρίζουν οι Αλβανοί γι΄ αυτό το επίτευγμά τους!

Εύγε στη Φώφη Γεννηματά για τα “ευαίσθητα” εθνικά της αντανακλαστικά!!

Βγάζει τα απωθημένα της ψυχής του ο Αλέξης…

Αναβίωση των απωθημένων του, της περιόδου ΄45 – ’49 βγάζει ο Αλέξης Τσίπρας!

18 διμοιρίες των ΜΑΤ… 11 ομάδες Ο.Π.Κ.Ε… πάνω από 2.000 αστυνομικοί από πολλές περιοχές της χώρας (συμπεριλαμβανομένης και της Ηπείρου) και… βέβαια ο “Αίαντας”! Για την προστασία του “λαοφιλή” Αλέξη στην Θεσσαλονίκη!

Οι Ο.Π.Κ.Ε … το “βαρύ πυροβολικό” της ΕΛ.ΑΣ .. ο φόβος και ο τρόμος των κακοποιών, ομάδα 24ωρης υπηρεσίας, σκληρά εκπαιδευμένοι με ειδικό εξοπλισμό, απόλυτα πειθαρχημένοι και με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος.

Αποστολή τους… η Πρόληψη και Καταστολή βαριάς Εγκληματικότητας. (Ο.Π.Κ.Ε)
Ο “Αίαντας”…. Το υδροβόλο μηχανοκίνητο μέσον καταστολής από το Ισραήλ… Το “κανόνι” της ΕΛ.ΑΣ… θωρακισμένο και ανθεκτικό στις βόμβες μολότοφ, όχημα εκτόξευσης νερού με τόσο μεγάλη πίεση, που σε κοντινή απόσταση μπορεί να αποκεφαλίσει άνθρωπο. Διαθέτει υψηλής ευκρίνειας κάμερα με ισχυρό ζουμ.
Μάλιστα! Με την αριστερή κυβέρνηση… αστυνομικές δυνάμεις καταστολής βαριάς εγκληματικότητας και θωρακισμένα οχήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού στους δρόμους!

Ούτε επί της ονομαζόμενης υπό αυτούς χούντας, δεν είχαμε τέτοια προστασία Πρωθυπουργού! Λένε, πως τον φυλάσσουν από ενδεχόμενη επίθεση εξαγριωμένου πλήθους αγανακτισμένων Ελλήνων πατριωτών της Μακεδονίας μας! Λένε, πως αυτοί είναι φασίστες και στρέφονται κατά του “ιδεολόγου αριστερού” Πρωθυπουργού, επειδή “κατάκτησε” τον Λευκό Οίκο και το Κρεμλίνο, από την επαναστατικότητά του για τη γραβάτα…

Λένε, πως γι΄ αυτό έριξαν μπογιές κόκκινες στα “μούτρα” του σε αφίσα, αφού δεν μπορούν να τον πλησιάσουν λόγω της υπερπροστασίας με την οποία περιβάλλεται ο “λαοπρόβλητος”…

Λένε, πως το επόμενο βήμα του Πρωθυπουργού θα είναι σαν “το μετέωρο βήμα του πελαργού”… Λέτε;;

Ο Εξουσιολάγνος Τέρενς εκτός ΑΝΕΛ…

Τελικά ο Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ τέθηκε εκτός των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης!

Τάχατες, πως παραβίασε αδιαπραγμάτευτες αρχές των ΑΝΕΛ! Ποιες, αυτές που έχουν παραβιάσει όσοι ανήκουν ακόμη σε αυτό το πολιτικό μόρφωμα! Ξεσκίζοντας την ιδρυτική τους διακήρυξη και το καταστατικό τους!

Τώρα επειδή πήραν μυρωδιά στους ΑΝΕΛ, ότι ο πολυθεσίτης δεξιός, αριστερός πολιτικός και μακάρι να ήξερε κι αυτός τι ακριβώς είναι, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Παπαχριστόπουλος, αποφάσισαν να το παίξουν μάγκες! Τους ενόχλησε που ο υφυπουργός Εξωτερικών “άνευ χαρτοφυλακίου”, που έχει γνωρίσει όλη την Ασία και την Αφρική με έξοδα του ελληνικού λαού, θα ψηφίσει υπέρ της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!

Έτσι λένε πως του είπαν: “Μην τολμήσεις και περάσεις το κατώφλι της αίθουσας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος”!

Και εκείνος δεν τόλμησε και δεν πήγε! Αλλά τοκιστής σουλατσαδόρος θα συνεχίσει να το παίζει…

Ε… πατριώτη Τέρενς! Ε… αντιμνημονιακέ Τέρενς… Ε… δεξιούλη Τέρενς…

Τι καλή που είναι η Εξουσία όποια χρωματική απόχρωση και να έχει!!

Άρθρο 94 – Ποινικός Κώδικας: “Κατά του υπαιτίου δύο ή περισσότερων εγκλημάτων που πραγματώθηκαν με δύο ή περισσότερες πράξεις και τιμωρούνται κατά το νόμο με πρόσκαιρες στερητικές της ελευθερίας ποινές, επιβάλλεται, μετά την επιμέτρησή τους συνολική ποινή, η οποία αποτελείται από τη βαρύτερη από τις συντρέχουσες ποινές επαυξημένη. Αν οι συντρέχουσες ποινές είναι του ίδιου είδους και ίσης διάρκειας, η συνολική ποινή σχηματίζεται με την επαύξηση μιας απ’ αυτές…”!

Λέτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος να βρίσκεται στις παρυφές αυτού του άρθρου, αφού συνεχίζει σε βάρος της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας των Ελλήνων, την παρελκυστική τακτική του;;

loading...

1 thought on “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ …αλβανικό και δυνατό…

  1. Εάν εκλεγεί βουλευτής, θα φροντίζει για το καλό των Ελλήνων.

Comments are closed.