Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης σχεδιάζει να νομιμοποιήσει την κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς


Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης δήλωσε σήμερα ότι
η νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες νομοθετικές προτεραιότητές του το επόμενο έτος.

"Ας νομιμοποιήσουμε τη μαριχουάνα για ψυχαγωγικούς σκοπούς για τους ενήλικες, μια και καλή", είπε ο Άντριου Κουόμο, ο οποίος επανεξελέγη στο αξίωμα αυτό τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Νέα Υόρκη θα προστεθεί έτσι στον κατάλογο των δέκα Πολιτειών που έχουν ήδη νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα. Τα ετήσια φορολογικά έσοδα από την κίνηση αυτή μπορεί να ανέλθουν σε εκατοντάδες εκατομμύρια, σύμφωνα με μια έρευνα που διενεργήθηκε κατ' εντολή του κυβερνήτη και δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο καλοκαίρι. Τα επιπρόσθετα έσοδα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν πολλές ανάγκες, όπως για να βελτιωθεί το προβληματικό σύστημα του μετρό της πόλης, το οποίο χρειάζεται κατεπειγόντως αναβαθμίσεις και επιδιορθώσεις.

Στην ομιλία του, κατά την οποία παρουσίασε το πρόγραμμά του για το 2019, ο Κουόμο είπε επίσης ότι η νομιμοποίηση της μαριχουάνας θα συμβάλει στο να γίνει δικαιότερο το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης. Πολλοί υποστηρικτές του μέτρου, όπως η ηθοποιός Σίνθια Νίξον που ήταν ανθυποψήφια του Κουόμο στις πρόσφατες εκλογές, υποστηρίζουν ότι οι μόνοι άνθρωποι που συλλαμβάνονται στη Νέα Υόρκη επειδή καπνίζουν μαριχουάνα είναι όσοι προέρχονται από μειονότητες.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡ'ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΦΥΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΥΟΡΚΕΖΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΧΟΡΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΥΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΥΟΡΚΕΖΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡ...!!

    ΣΗΚΩΤΟ ΜΕ ΗΡΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΠΑΡ ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ ΟΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΚΑΗΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΜ ΟΧΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!! Ε ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΤΑΞΙΤΖΗ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΜΑΥΡΟΙ ΕΚΕΙ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΥΝΕΦΟ ΗΠΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑ ΕΞ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΚΑΠΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΧΑΣΙΣ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΤΑΡΤΑΝΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ''ΗΓΑΠΗΣΕ'' ΓΙΑ 100 ΔΟΛΛΑΡΙΑ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ...ΠΡΟΣΤΑΔΣΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ!!! ΓΙΟΟΟΥΥΥΥΥ ΠΙΙΙΙΙΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή