Πούτιν σε Τσίπρα: «Μας ενώνουν μεγάλες προοπτικές - Ρωσικές εταιρείες θέλουν να βγουν στην ελληνική αγορά»


«Μας ενώνουν μεγάλες προοπτικές. Πάντα είχαμε και έχουμε σκοπό την εταιρική σχέση με βάση την
καλή γειτονία και την αμοιβαία και επωφελή συνεργασία», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο πλαίσιο των κοινών του δηλώσεων με τον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του για την επίσκεψη στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρόεδρος έκανε λόγο για εμβάθυνση της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας σε όλους τους κλάδους, υπογραμμίζοντας τις συμφωνίες που υπογράφηκαν.

«Πέρυσι αυξήθηκε κατά 27% το διμερές εμπόριο. Φέτος αυξήθηκε κατά 11%»,ενώ μίλησε και για «σημαντικές επενδύσεις» και για «διεύρυνση των απευθείας επαφών μεταξύ των επιχειρηματιών».

Χαρακτήρισε σημαντικό κλάδο τον τομέα της ενέργειας, σημειώνοντας ότι πάνω από 50% του φυσικού αερίου στην Ελλάδα π[προέρχεται από τη Ρωσία.

«Υπάρχουν ρωσικές εταιρείες που θέλουν να βγουν στην ελληνική αγορά με διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες», υπογράμμισε ακόμη.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΠΟΙΟ ΑΠΛΩΣ Ο ΟΧΡΙΣ ΥΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΟΑΝΕΛ ΓΡΑΦΕΙ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΦΑΓΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΛΑΑΛΑ ΚΑΙ ΡΖΕΚΟΥΜΠΙΝ ΜΠΙΛΧΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή