Παπαγεωργόπουλος:”Τι έκανα για να πεθάνω στη φυλακή;”

Κύριοι Βουλευτές,

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε  όχι στον Μπουτάρη  αλλά στον Παπαγεωργόπουλο. Αναφέρθηκε επίσης στην νεαρή Γιωτοπούλου που την έχρισε «υπουργό Μακεδονίας»!!!!

Γενικά η υποτονική του ομιλία μπροστά σε ένα ακροατήριο που έδειχνε να κάνει αγγαρεία που τον άκουγε,  έδειχνε το πολιτικό  του τέλος. Και το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα πλήρως αρχηγικό, και με τι αρχηγό (ΝΑΙ το ΟΧΙ, μνημονική εφ όρου ζωής «έξοδος» από τα μνημόνια κτλ) όπως απεδείχθη, κόμμα.

Για δε τον δεχθέντα σήμερα τους «επαίνους»  του κ. Τσίπρα  Παπαγεωργόπουλο,  που αν αληθεύουν όσα περιγράφει ο κ. Παπαγεωργόπουλος κατωτέρω,  είναι θύμα (ποιών;;;!!!), δείτε το κατωτέρω σχετικό του 2013.

Ευριπίδης Μπίλλης

From: EVRIS [mailto:[email protected]]  Sent: Saturday, April 13, 2013 10:18 AM

Subject: FW: Παπαγεωργόπουλος:”Τι έκανα για να πεθάνω στη φυλακή;”

Κύριοι Βουλευτές,

Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη αλλα την αποτελούν άνθρωποι. Έχει όμως δίκαιο ο τέως δήμαρχος για ότι γράφει;; Παρακαλώ διαβάστε τα.

Τουλάχιστον εσείς κ. Δήμαρχε Κακλαμάνη.

Και εσείς κ. Γκιουλέκα.

Πράγματι όμως. Τι θα γίνει με αυτήν την «αρρώστια» της Θεσσαλονίκης τον ανθέλληνα τουρκοσκοπιανό άσχετο που νόμιζε (;;;) τους νεότουρκους προοεδευτικούς και τον γενοκτόνο Κεμάλ  δεν ξέρω τι;;

Για αυτόν και τις αντεθνικές προκλητικές του ενέργειες δεν υπάρχει ούτε νόμος ούτε δικαιοσύνη;;

Ευριπίδης Μπίλλης

From: George

ΕΚΑΝΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ…;;;

ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ, ΜΑΣΩΝΟΥ  ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ !!!

Στις 12 Απριλίου 2013 – 3:43 μ.μ., ο χρήστης EVRIS <[email protected]> έγραψε:

Αν ευσταθούν όσα αναφέρει είναι σίγουρα περίεργη η καταδίκη του τέως Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Τι να συμβαίνει άραγε;;

Στην κρίση σας όσα αναφέρει.

Αξίζει να τα διαβάσετε.

Ευριπίδης Μπίλλης

Παπαγεωργόπουλος:”Τι έκανα για να πεθάνω στη φυλακή;”

http://www.enikos.gr/politics/136437,Papagewrgopoylos:Ti_ekana_gia_na_pe8anw.html

Νέα επιστολή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλοπυ από τη φυλακή. Εξηγεί, αναρωτιέται, παραθέτει στοιχεία και καταλήγει: “Αυτά σκέφτομαι και δεν μπορεί να με πιάσει ο ύπνος”.

Η επιστολή έχει ως εξής:

“Τις ατέλειωτες ώρες της μοναξιάς στην οποία με καταδίκασε το Δικαστήριο, χωρίς κανένα μάλιστα αποδεικτικό στοιχείο, κάθομαι και σκέφτομαι…

Σκέφτομαι όλη τη διαδρομή της 5ετούς ταλαιπωρίας μου. Ήταν 18-2-2008 όταν πιάσαμε τον υπεξαιρέτη, όπως καθημερινά πιάνουν σε δημόσιες υπηρεσίες και σε υπουργεία.
Ήταν ένας χαμηλόβαθμος υπάλληλος του δήμου, ένας από τους 5.000 υπαλλήλους του δήμου, ο οποίος είχε προσληφθεί  απ’ ότι πληροφορήθηκα επί δημαρχίας του αείμνηστου Θεοχάρη Μαναβή το 1986, συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ.
Ούτε είχαμε γνωρισθεί ποτέ, ούτε στο γραφείο μου ποτέ είχε μπει, ούτε σε καμία εκδήλωσή μου είχε έρθει, ούτε με είχε πάρει ποτέ τηλέφωνο, ούτε χρόνια πολλά μου είχε πει ποτέ.
Σε χρόνο μηδέν προχώρησα σε όλες τις ενέργειες που μου συνέστησε η νομική υπηρεσία του δήμου:
Την ίδια ημέρα διέταξα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, απομάκρυνα τον υπάλληλο από την υπηρεσία και ζήτησα εγγράφως έλεγχο από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή.
Την επόμενη ημέρα έδωσα συνέντευξη Τύπου και τη μεθεπόμενη ημέρα με προσφυγή μου, το δικαστήριο δέσμευσε τα περιουσιακά του στοιχεία.
Σε εννιά ημέρες κατέθεσα μήνυση εναντίον του και κατά παντός υπευθύνου, μετά την προβλεπομένη διαδικασία τον απέλυσα από τον δήμο, του καταλόγισα τα υπεξαιρεθέντα, του έβγαλα σε πλειστηριασμό το σπίτι κ.λ.π., κ.λ.π. Τα πάντα. Όλα όσα μου εισηγήθηκε η νομική υπηρεσία.
Την επόμενη ημέρα της συνέντευξης μου, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ανέθεσε σε οικονομική επιθεωρήτρια τον εξονυχιστικό έλεγχο του δήμου Θεσσαλονίκης.
Η προκαταρκτική αυτή κράτησε 2,5 ολόκληρα χρόνια.
Η οικονομική επιθεωρήτρια κατέληξε σε ένα κατάλογο 24 εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση, τον οποίον διαβίβασε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!
Ο εισαγγελεύς πλημμελειοδικών συμφώνησε και διαβίβασε την προκαταρκτική στον εισαγγελέα εφετών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ!
Ο αντεισαγγελέας εφετών συμφώνησε και αυτός και επέστρεψε τον φάκελο για να εισαχθεί στην κύρια ανάκριση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΕΛΕΚΟΜΕΝΩΝ!
Τελικά ενώ δεν ήμουν μεταξύ των «εμπλεκομένων» στην υπόθεση και ενώ δεν είχα κληθεί κατά το στάδιο της προανάκρισης, βρέθηκα στο δικαστήριο με την κατηγορία της ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ! Ότι δηλαδή καθόμουν στο ίδιο τραπέζι με τον επίορκο υπάλληλο και συναποφασίζαμε, ενώ ποτέ δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε καλημέρα!…
Στο δικαστήριο όπως ήταν φυσικό δεν απεδείχθη η εναντίον μου κατηγορία,αλλά τελικά ο εισαγγελέας ΑΛΛΑΞΕ την κατηγορία και πρότεινε την καταδίκη μου για «ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ»!…
Δεν μπορούσε όμως να στηριχθεί και αυτή η κατηγορία διότι ουδείς κατέθεσε ότι είχα ασκήσει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στα καθήκοντά του.
Έτσι ενώ περίμενα να τελειώσει η περιπέτειά μου, άκουσα από το στόμα του προέδρου έκπληκτος, ότι ΑΛΛΑΞΕ η κατηγορία και καταδικάζομαι αυτή την φορά με την κατηγορία της «ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ»! Ήταν δυνατόν;
Τί ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ να κάνω ως δήμαρχος αφού δεν είχα κρατήσει για τον εαυτό μου καμία αρμοδιότητα σχετικά με τα οικονομικά του δήμου;
Δηλαδή σκέφτηκα μέσα σε ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου, ότι σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου:

Ο προϊστάμενος του υπεξαιρέτη καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν έκανε κατά τον έλεγχο του ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ.
Ο κεντρικός διαχειριστής που έδινε καθημερινά με εντολή του ταμία χρήματα στον υπεξαιρέτη καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν έκανε και ΑΘΩΩΘΗΚΕ.
Η γραμματεία του ταμία που έλεγχε τον υπεξαιρέτη καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν έκανε κατά τον έλεγχό του και ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ όλοι.
Ο ταμίας του δήμου που έλεγχε τον υπεξαιρέτη δεν αντελήφθη την υπεξαίρεση και βεβαίως ποτέ δεν ενημέρωσε τον αρμόδια αντιδήμαρχο οικονομικών ή τον δήμαρχο και καταδικάστηκε από το δικαστήριο με ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
Το ελεγκτικό συνέδριο στο οποίο υπάγεται ο έλεγχος των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν είχε βρει!
Η εφορία από την οποία υπεξαιρούσε χρήματα ο επίορκος υπάλληλος, έδινε πάντα στον δήμο φορολογική ενημερότητα, δηλαδή καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν έβρισκε!
Τα ασφαλιστικά ταμεία από τα οποία υπεξαιρούσε χρήματα ο επίορκος υπάλληλος έδιναν πάντα στο δήμο ασφαλιστική ενημερότητα, δηλαδή καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν έβρισκαν!
Το υπουργείο Οικονομικών έλεγξε το δήμο Θεσσαλονίκης το 2003 και καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν βρήκε!
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έλεγχε συνεχώς όλες τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, τους προϋπολογισμούς, τους ισολογισμούς κ.λ.π. του δήμου καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν βρήκε!
Οι ορκωτοί ελεγκτές έλεγχαν κάθε χρόνο τα οικονομικά του δήμου και εγγράφως βεβαίωναν κάθε χρόνο ότι καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν υπήρχε στην ταμειακή υπηρεσία του δήμου.
Οι αντιδήμαρχοι οικονομικών (4εις σε 10 χρόνια) με όλες αυτές τις διαβεβαιώσεις ήταν απολύτως βέβαιοι ότι τα πάντα λειτουργούσαν άψογα στην ταμειακή υπηρεσία  και αυτό έκρινε και το δικαστήριο, ότι δηλαδή ουδεμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ υπήρξε εκ μέρους τους και τους ΑΘΩΩΣΕ.
Όσοι είχαν εισαγγελική εντολή να ερευνήσουν τα οικονομικά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ εδώ και 5 χρόνια (από 20-2-2008) και απάντησαν ΜΕΤΑ την καταδίκη μου ότι παίχτηκαν από ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ υπάλληλο 12 εκ. € στο Χρηματιστήριο, καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν έκαναν.
Πως λοιπόν όσοι είχαν εισαγγελική εντολή να ερευνήσουν τα οικονομικά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ εδώ και 5 χρόνια (από 20-2-2008) και απάντησαν ΜΕΤΑ την καταδίκη μου ότι παίχτηκαν από ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ υπάλληλο 12 εκ. € στο Χρηματιστήριο, καμία ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ δεν έκαναν; ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ να κάνει κάτι, κατά το δικαστήριο και αποφάσισε να τον στείλει στην ΦΥΛΑΚΗ;

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

– Έστω και αν δεν είχε καμία αρμοδιότητα!

– Έστω και αν δεν είχε κανένα κίνητρο!

– Έστω και αν δεν είχε κανένα όφελος!

Άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος του δικαστηρίου παραδέχθηκε μπροστά σε όλο το ακροατήριο, ότι δεν προέκυψε απολύτως τίποτα από τον έλεγχο των οικονομικών μου.
Ούτε μεταβολή των περιουσιακών μου στοιχείων κατά την περίοδο των 12 χρόνων της δημαρχίας μου, ούτε καταθέσεις στο εξωτερικό, ούτε υπεράκτιες εταιρείες, ούτε σκάφη, ούτε καζίνο, ούτε μπουζούκια, ούτε προκλητική ζωή. Ούτε τίποτα.
ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ;  Ασφαλώς όχι!
Τί τελικά έκανα έτσι ώστε να αποφασίσει το δικαστήριο να πεθάνω στην φυλακή;
Διότι τί άλλο επιθυμείς όταν βάζεις ισόβια σε ένα συνάνθρωπό σου που είναι ήδη 66 ετών;
Τί τελικά έκανα και τιμωρήθηκα τόσα σκληρά;
Ποιος θα πει κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
Γι’ αυτό ομιλώ από την πρώτη ημέρα για ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ!
Αυτά σκέφτομαι και δεν μπορεί να με πιάσει ο ύπνος …”.

loading...

2 thoughts on “Παπαγεωργόπουλος:”Τι έκανα για να πεθάνω στη φυλακή;”

  1. Είσαι λαμόγιο ρε! Γι΄αυτό σε έβαλαν φυλακή. Απλά, απλούστατα τα πράματα…!

  2. Η κατ ευφημισμον τοπικη αυτοδιοικηση ηταν και ειναι ενας δημοσιος χωρος απιστευτης διαφθορας και δημοσιονομικων εγκληματων.Οι περισσοτεροι δημοι ηταν και ειναι βουτηγμενοι στην αδιαφανεια και στην διαφθορα.Ο Παπαγεωργοπουλοςς τσαλαβουτησε και αυτος στο δημοσιο χρημα οπως και καποιοι αλλοι συναδελφοι του στην Αθηνα στο Πειραια
    (ιδιως) και στις αλλες μεγαλες και μικρες πολεις.Σιγουρα δεν ανακαλυψε ο ιδιος την πυριτιδα!!Τοτε γιατι μονο αυτος!!!Το εγκλημα του ηταν οτι μαλλον δεν ανηκε στην ΝΤΠ (μπορει απο επιλογη- ισως και τυχαια).Επισης ηταν δημαρχος σταθερα και καθ υπερβολην επανεκλεγομενος σε μια πολη που οι νεοταξιτες φαινεται οτι ειχαν και εχουν ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι τοπικος τυπος των νταβατζηδων(ξεφωνημενος και μη) τον κυνηγησαν και πρωτοστατησαν στην αποκαλυψη του σκανδαλου αλλα και στην δαιμονοποιηση του.Με απιστευτη και πρωτογνωρη εμμονη.Δεν συνεβη ας πουμε κατι τετοιο με τους δημαρχους Πειραια,του Ηρακλειου η της Πατρας παρολου που εκει τα νουμερα ισως και ναταν μεγαλυτερα.Η στους αντιστοιχους στην Αθηνα στην Μυκονο και αλλου.Ολοι θυμομαστε απειραριθμα σκανδαλα που πνιγηκαν απο το συστημα της ΝΤΠ.Να μη τα απαριθμησω μιλαω σε οσους νοημονες.Η δικαιοσυνη ορθως επεμβαινει και καλως το πραττει ομως δεν επιτρεπεται διακριτη μεταχειριση γιατι συνιστα καταχρηση εξουσιας και ποινικο αδικημα εκ μερους των διωκτικων αρχων.Θα επρεπε ολες οι παρομοιες περιπτωσεις να εχουν περιπου την ιδια εξελιξη.Δεν εχουν και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ!!!

Comments are closed.